Tikkie Terug Deel 606 – Jeugdstartdag van exact 5 jaar terug (18 augustus 2018)

Logo Tikkie Terug

Zoals we de laatste jaren gewend zijn, start voor onze jeugdteams het seizoen middels de Jeugdstartdag. Ook dit jaar is dat weer de bedoeling en wel volgende week zaterdag, 26 augustus 2023. Via onze social-media kanalen kregen we een herinnering van de Jeugdstartdag van exact 5 jaar geleden, zaterdag 18 augustus 2018.

Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 606, middels een terugblik op deze geslaagde dag. Op de website stond het volgende:

Voor de jeugd van S.K.N.W.K. is het voetbalseizoen nu ook echt begonnen !!

Vandaag, zaterdag 18 augustus 2018, werd bij S.K.N.W.K. het seizoen voor de jeugd geopend middels een Sport- en Opendag. Ook nu kunnen we weer spreken van een groot succes. Dit kwam mede door de prima weersomstandigheden. Vanmorgen vanaf 09:30 uur verzamelden bijna alle (helaas waren i.v.m. de omstandigheden van het veld onze twee oudste jeugdteams JO17 en JO19 niet uitgenodigd) S.K.N.W.K. jeugdteams zich op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Leuk was dat er ook wat nieuwe kinderen kwamen om alvast sfeer te proeven en hopelijk binnenkort ook aan te sluiten bij één van onze jeugdteams. En uiteraard een hartelijk welkom aan de vele nieuwe jeugdleden !!

Om 10:00 uur werden alle teams verdeeld over de diverse activiteiten. Er was kliko-schieten, flessenvoetbal, voetvolley, pannakooi, partijspel, stormbaan en gatendoel. Elk team kwam bij elk onderdeel langs. Iets tegen 12:30 uur was er voor iedereen nog een heerlijk broodje. Tussendoor was er uiteraard wat te drinken en een snoepje.

Rond 13:00 uur had iedereen alle spelen gedaan en was er voldoende gegeten en gedronken zodat het einde was van weer een geweldige Jeugdstartdag. Dank aan de organisatie, trainers en de overige vrijwilligers.

Helaas is het wat trainen betreft nog behelpen i.v.m. de sluiting van de velden. Hopelijk kunnen we na 1 september gewoon gebruik maken van onze eigen velden. We wensen iedereen alvast veel voetbalplezier.

Bekijk meer foto’s van deze geslaagde Sportdag elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s:

De Video’s: