Tikkie Terug Deel 607 – Jeugdstartdag van 10 jaar geleden (17 augustus 2013)

Logo Tikkie Terug

Zoals we de laatste jaren gewend zijn, start voor onze jeugdteams het seizoen middels de Jeugdstartdag. Ook dit jaar is dat weer de bedoeling en wel vandaag, zaterdag 26 augustus 2023.  Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 607, middels een terugblik op de Jeugdstartdag van 10 jaar geleden.

Op de website stond het volgende:

Seizoen jeugd is gestart na prachtige startdag

Gisteren, zaterdag 17 augustus, werd voor tweede keer bij S.K.N.W.K. het seizoen voor de jeugd geopend middels een startdag. Ook nu kunnen we weer spreken van een groot succes en dit zal waarschijnlijk wel jaarlijks de ‘officiële’ aftrap gaan worden voor onze jeugd. En terecht.

Alle S.K.N.W.K. jeugdteams verzamelden gisteren rond 09:45 uur op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Eerst werden de tenues aangeschoten voor de teamsfoto’s voor op onze website www.sknwk.nl. Daarna werd er nog ruim een uur getraind. Zo kon alvast weer kennis worden gemaakt met de ploeggenootjes en met de trainer(s).

Tussendoor was er via Indigo en Het Welzijnshuis nog aandacht voor de campagne ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’. Hier kregen de spelers o.a. een quizje over (overmatig) alcoholgebruik. Tot slot moesten ze op het veld met een bril op (waardoor het net leek of je dronken was) over een rechte lijn proberen te lopen en proberen tegen een bal te schoppen. Dat gaf hilarische beelden.

Ook onze kledingleverancier Unito Sports was aanwezig op het sportpark. Hier konden alle voetbalspulletjes worden aangeschaft zodat een ieder compleet uitgerust kan beginnen aan het nieuwe seizoen.

Na afloop van de trainingen was er voor alle spelertjes en begeleiding een overheerlijk broodje knakworst en nog iets te drinken in de kantine. Rond het klokje van 12:00 uur was deze zeer geslaagde jeugdstartdag afgelopen.

Dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan deze leuke seizoensopening. We wensen alle jeugdteams uiteraard weer heel veel plezier en succes toe !!

De foto’s: