Prima omstandigheden en zeer geslaagde Jeugdstartdag S.K.N.W.K.

Vandaag, zaterdag 26 augustus 2023, werd bij S.K.N.W.K. het seizoen voor de jeugd geopend middels een startdag. Inmiddels kunnen we wel spreken van een traditie, want al sinds 2012 (behoudens de corona-periode) is dit dé manier waarop we met onze jeugdteams het voetbalseizoen officieel openen. Ook nu kunnen we weer spreken van een groot succes. Dit kwam mede door de prima weersomstandigheden.

Vanmorgen vanaf 09:15 uur verzamelden alle SK.N.W.K. jeugdteams zich op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Dit waren S.K.N.W.K. JO7-1, JO10-1, JO11-1JM, JO12-1, ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO14-1, ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO15-1JM en S.K.N.W.K. JO19-1 (zij trainden om 10:30 uur).

Er werd per team getraind. Zo kon je eventueel kennismaken met nieuwe teamgenootjes en/of nieuwe trainer(s). Op het kunstgrasveld, in de prachtige nieuwe speelkooi, op ons hoofdveld en op het oude trainingsveld stonden diverse voetbalvormen op het programma. Tussendoor was er tijd voor iets te drinken. Zo tegen het middaguur was er voor alle aanwezigen een ijsje van IJsstation Nieuwerkerk. Een ieder liet zich dit zeker smaken.

Kledingleverancier Unito Sports was ook aanwezig op ‘Het Springer’ zodat er ook nog de mogelijkheid was om nieuwe kleding aan te schaffen (tegen een speciale actieprijs tijdens deze Jeugdstartdag).

We kunnen terug kijken op een geweldige ochtend. Dank aan de organisatie, trainers en de overige vrijwilligers. De ‘kids’ hebben allemaal echt genoten !! Aansluitend aan de startdag zaten alle jeugdtrainers en leiders en het jeugdbestuur ook nog even samen. Dit onder het genot van een heerlijk broodje.

Aankomende week gaan alle jeugdteams beginnen met trainen (overigens waren ook deze week al wat teams gestart), want a.s. zaterdag, 2 september 2023, wachten de eerste bekerwedstrijden. We wensen iedereen alvast heel veel voetbalplezier en een succesvol seizoen toe !!

Bekijk meer foto’s van de Jeugdstartdag elders op de site.