Voorkom overtredingen van de voetbalcoachlicentie

Bron: www.knvb.nl

Niet iedere trainer trainer/coach heeft een geldige voetbalcoachlicentie. Ook worden trainers/coaches niet allemaal op de juiste wijze vermeld in het bondsteam of op het digitale wedstrijdformulier. Voorkom overtredingen en check of jouw trainers en coaches op de juiste wijze in Sportlink en het mDWF staan.

CONTROLE VOETBALCOACHLICENTIELees hier meer informatie over de controle van de voetbalcoachlicentie.

Melding geen trainer/coach opgegeven

De meest voorkomende foutmelding is ‘Geen trainer/coach opgegeven’. Hierbij is geen trainer/coach ingevuld op het mDWF. Het verzoek is om de trainer/coach toe te voegen aan het bondsteam.

Het kan zijn dat de trainer/coach na het toevoegen aan het bondsteam niet direct zichtbaar is in het wedstrijdformulier. Dat komt omdat iemand van het team het mDWF eerder heeft geopend dan dat de trainer/coach is toegevoegd aan het bondsteam. Voor deze wedstrijd zal de trainer/coach eenmalig toegevoegd moeten worden aan de wedstrijd. De volgende wedstrijd zal de trainer/coach wel getoond worden bij het ophalen van het mDWF.

De controle vindt plaats op de functie ‘Trainer/coach’. Zorg er dus voor dat jouw voetbalcoach in die functie geregistreerd staat. Bij gebruik van een andere functie, krijg je een melding van een overtreding.