Waar is dit nou allemaal voor nodig !?

Sinds kort hebben we naast de beschikking over een kunstgrasveld ook een prachtige nieuwe speelkooi. Met de komst van deze kooi is sportpark Het Springer niet meer gesloten en dus altijd toegankelijk voor de jeugd van Nieuwerkerk. Echter zitten er aan het gebruik van ons sportpark logischerwijs wel wat regels !!

Het kunstgrasveld en de speelkooi alleen betreden met het juiste schoeisel en alleen gebruiken om een potje te voetballen. Het is verboden om eten- en drinkwaren mee te nemen en te nuttigen op het veld en/of in de speelkooi. Wat helemaal verboden is, is dat er ook heel veel kauwgom op het veld wordt gegooid. Dit gaat in het kunstgras kleven en is heel moeilijk (niet) te verwijderen 🙁. Dus dat is zeker niet de bedoeling !!

Wil je wel iets eten of drinken, doe dit dan naast i.p.v. op de velden en gooi het afval niet zomaar op de grond, maar in de daarvoor bestemde bakken. En het na gebruik van de losse doeltjes deze ook weer van het veld halen en op de daarvoor bestemde plek bij de ingang van het kunstgrasveld terug zetten.

Als deze regels niet worden nageleefd, zullen we op den duur maatregelen moeten treffen (en misschien wel weer moeten concluderen dat het sportpark weer gewoon op slot moet. Dat kun toch niet de bedoeling zijn !?).

Helaas moesten we gisteren zelfs concluderen dat er rondom het kunstgrasveld met lijm is ‘gekloot’. Zo is er één dug-out besmeurd met deze lijm en was er ook mee op een prullenbak gesmeerd. Waar is dit nou toch voor nodig!?

Als we met z’n allen willen dat we nog lang dagelijks gebruik kunnen en willen maken van ons sportpark moet dit niet meer gebeuren. Gelukkig hebben we sinds kort ook de beschikking over camerabeveiliging op het sportpark. Het is te hopen dat we op de beelden de dader(s) kunnen achterhalen. Deze zullen hier dan zeker op worden aangesproken !!

We hopen op een ieders medewerking en laten we er met z’n allen voor zorgen dat we nog heel lang plezier kunnen hebben en houden van dit prachtige veld.

En ja idd, voor de &%$#%^% onder ons…….. er staat inderdaad niet op het bord dat het verboden is om lijm te gebruiken op en rond het kunstgrasveld en de speelkooi…….