Tikkie Terug Deel 613 – Z.L.M. Voetbal 2-daagse J.V.O.Z. bij S.K.N.W.K. (11 jaar terug)

Logo Tikkie Terug

Op maandag 15 oktober en dinsdag 16 oktober 2012 werd er bij S.K.N.W.K. voor de 6e keer door de J.V.O.Z. een jeugdkamp georganiseerd op sportpark Het Springer. Omdat het vandaag exact 11 jaar geleden is dat dit toen startte, is het een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug (deel 613) met een terugblik naar toen.

Op de website stond het volgende:

Morgen voor 6e keer J.V.O.Z.-kamp bij S.K.N.W.K.

Vanaf morgen, maandag 15 oktober, organiseert S.K.N.W.K. in samenwerking met J.V.O.Z. voor de 6e keer een jeugdkamp in de herfstvakantie. Zo’n 40 kinderen zullen twee dagen lang trainingen ed. volgen die worden gegeven door de professionele trainers van J.V.O.Z. Ze zullen uiteraard worden bijgestaan door vrijwilligers van S.K.N.W.K.

Uiteraard zullen we u via deze website middels foto’s weer op de hoogte houden van dit evenement.

Wij wensen alle deelnemers, trainers, leiders en overige vrijwilligers twee fijne dagen toe !!

 

1e dag ZLM Voetbal 2-daagse JVOZ zit er al weer op

Onder prima weersomstandigheden werd vandaag, maandag 15 oktober, op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk de eerste dag afgewerkt van de Z.L.M. Voetbal 2-daagse die J.V.O.Z. organiseert. Dit is al weer de 6e keer dat dit bij S.K.N.W.K. wordt gehouden. Traditiegetrouw in de herfstvakantie.

Ook morgen, dinsdag 16 oktober 2012, vanaf 10:00 uur zullen 40 spelertjes bezig zijn met de mooiste sport die er is: voetbal. Samen met de trainers, begeleiders en andere vrijwilligers gaan de aanwezige voetballertjes er voor zorgen dat deze dag net zo leuk (of misschien nog wel leuker) wordt als vandaag.

De foto’s van vandaag zijn terug te zien elders op deze site in Het Fotoboek.

 

Z.L.M. Voetbal 2-daagse J.V.O.Z. weer geslaagd !

Vandaag was de 2e en tevens laatste dag van de Z.L.M. voetbal 2-daagse van J.V.O.Z. die inmiddels al weer voor de 6e keer in de herfsvakantie bij S.K.N.W.K. werd georganiseerd. Ook deze 6e editie gaat weer de boeken in als zeer geslaagd.

Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, want beide dagen konden onder zonnige weersomstandigheden worden afgewerkt. Bij de 40 aanwezige spelertjes stond de afgelopen twee dagen alles in het teken van fun&voetbal.

Vanmiddag aan het eind van dit evenement was er nog de finale van het penaltyschieten.

Tot slot was er uiteraard nog de prijsuitreiking. Alle deelnemertjes mochten uiteraard hun tenue houden. Verder kregen ze o.a. ook nog een mooie aktiefoto, een schoenentasje en een bokaaltje.

Dank aan iedereen die mee heeft geholpen aan dit fantastische kamp!

Bekijk foto’s van deze voetbal 2-daagse elders op deze site in Het Fotoboek.

 

De Foto’s:

Dag 1:

Dag 2: