Tikkie Terug Deel 615 – 1-2-3+4-commissie organiseerde carnaval bij SKNWK (25 februari 2006)

Logo Tikkie Terug

Volgende week zaterdag, 11 november 2023, organiseert de feestcommissie van S.K.N.W.K. weer een feestje. Deze keer is gekozen voor S.K.N.W.Karnaval (toepasselijk op de 11e van de 11e 🙂 ). Overigens hebben we dit thema wel eens meer voorbij zien komen bij een feestje. We moeten dan al weer terug naar 2006. Op zaterdag 25 februari 2006 (dus al weer bijna 18 jaar geleden) organiseerde onze 1-2-3+4 commissie toen ook een feestje met als thema Carnaval. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 615.

Op de website stond het volgende:

1-2-3+4-commissie organiseerde carnaval bij SKNWK

Gisteren, zaterdag 25 februari, was het weer eens tijd voor onze senioren voor een feestje. De 1-2-3+4-commissie had, hoe kan het ook anders tijdens dit weekend, carnaval op het programma staan. Met muziek verzorgt door DJ Carlo moest dat zeker weer een succes worden.

Ondanks de iets mindere belangstelling dan normaal was het er zeker niet minder gezellig om. Veel mensen hadden weer veel moeite gedaan en zagen er dan ook erg leuk uit. Het blijkt zelfs dat er toch wel een aantal mannen rondlopen binnen de gelederen van S.K.N.W.K., die misschien toch liever als vrouw door het leven zouden gaan…………..??

Met een hapje en een drankje en gezellige muziek kijkt de 1-2-3+4-commissie terug op een zeer geslaagd carnavalsfeest.

Wanneer het volgende feestje gepland staat is nog niet bekend. Wel bekend is, dat dit een feestje wordt zoals het eigenlijk allemaal begonnen is. Dus met zoveel mogelijk seniorenleden verzameld in de kantine, eerst lekker met z’n allen eten en daarna onder het genot van een drankje en een muziekje het nog lang gezellig maken.

Hopen dat er dan toch weer wat meer mensen de moeite nemen om de kantine te bezoeken. De 1-2-3+4-commissie viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Laten we dat met z’n allen groots vieren!!

Bekijk de foto’s van het carnavalsfeest in het fotoboek.

De Foto’s: