SKNWK kan in Ouddorp eerste periodetitel ‘ophalen’

Bron: www.wereldregio.nl

SKNWK heeft het veroveren van de eerste periodetitel in eigen hand.

Daarvoor hoeft ze zaterdag ‘slechts’ in Ouddorp te winnen van WFB, dat tiende op de ranglijst van de vierde klasse C staat. Dion de Jonge en Max Jongebreur zijn daar niet bij. Mocht SKNWK niet winnen, hopen andere Schouwse clubs daar van te profiteren. Een compleet Westhoek en een gehavend Duiveland hebben namelijk twee punten minder en spelen 18 november tegen respectievelijk ZSC’62 en Herkingen’55. Het lijstje afwezigen bij de Oosterlanders is aanzienlijk: Justin van Noord, Michael Jonker, Ahmad Alhadji, Jan op ‘t Hof, Donny van Dongen, Roy Quik, Bart van Duijn, Marice Wesdorp en Daan Boonman zijn afwezig vanwege verschillende redenen. De absentielijst van ZSC’62 mag er ook zijn: Mark en Robin Provoost, Andres Jonker, Ralph van Gent, Thomas van de Tak, Danny Erkelens en Ian van Essen.

In dezelfde klasse gaat Brouwershaven over de Zeelandbrug naar Colijnsplaatse Boys. Voor dit duel tussen twee ploegen uit het rechterrijtje ontbreken vijf spelers bij de ploeg van trainer Marcel Verschoor: Jerome Theijssen, Wesley Dalebout, Max Jonker (allen geblesseerd), Cas van de Meer (vakantie) en Lex Theuns (vakantie).

Derdeklasser Bruse Boys gaat naar Middelharnis voor het treffen tegen De Jonge Spartaan. Voor de wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie kunnen Thomas Maaskant, Kevin en Wesley Avdic, Jarno van Nieuwenhuize en Luc Klop niet meedoen.

Waar SKNWK de eerste periodetitel in eigen hand heeft, is MZC’11 in de tweede klasse C afhankelijk van het resultaat tussen SVOD’22 en Heinenoord, de twee koplopers. Wanneer dat duel in een gelijkspel eindigt en MZC’11 wint van Arnemuiden, gaat de eerste periode naar sportpark Den Hogen Blok. Voor deze wedstrijd mist trainer Harro Hazelaar de geblesseerden Jesse van de Vlies, Luuk van Vossen, Remco Lafeber en Ingmar Quist. Martijn Dalebout keer terug na een hamstringblessure.