De 10e editie van de Kerstbingo wordt week verzet naar zaterdag 23 december a.s.

KerstBingo

Na het grote succes van voorgaande jaren is er uiteraard ook dit jaar weer ‘Kerst-Bingo’ bij S.K.N.W.K. Deze zou in eerste instantie worden gehouden op zaterdag 16 december a.s. Echter is de afgelaste competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 van gisteren uit tegen W.F.B. 1 (te Ouddorp) verzet naar zaterdag 16 december a.s. In een eerder stadium is er ook al een wedstrijd van ST B.D.C./S.K.N.W.K. MO17-1 op deze datum ingepland. En wie weet wat er de komende weken nog zal gebeuren met eventuele afgelastingen en wedstrijden die opnieuw zullen worden ingepland.

Daarom hebben we besloten om de Kerstbingo een week te verplaatsen. Dus naar zaterdag 23 december a.s.

Deze Kerstbingo is toegankelijk voor alle seniorenleden (natuurlijk met aanhang) en begint om ca. 14:00 uur. Ook deze keer zijn Jos van Spier en Martijn Neele weer uw ‘Bingo-Masters’.  Om enig idee te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten, hangt er weer een inschrijflijst op het mededelingenbord in de kantine komen te hangen. Hierop hebben inmiddels ruim 40 personen zich al aangemeld. Wie volgt/volgen!?

Kun je 23e niet en sta je al wel op de inschrijflijst dan het verzoek om je naam door te strepen zodat anderen zich nog kunnen aanmelden.