S.K.N.W.K. JO7-1 heeft geweldig Sinterklaasfeestje op Het Springer

Vanavond, vrijdag 1 december 2023, bracht ook Sinterklaas uiteraard weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur verzamelden de spelertjes en trainers van S.K.N.W.K. JO7-1 zich op ons sportpark.

Er werd eerst begonnen met een training op het kunstgrasveld. Na een klein half uurtje trainer waren daar in eens twee pieten. Zij deelden uiteraard snoepgoed uit. En wat helemaal geweldig was, is dat de Pieten ook deze keer weer speciaal voor S.K.N.W.K. de clubkleuren droegen op hun gezichten 🙂 Toen iedereen was voorzien van wat zoetigheid, gingen de kinderen en de ‘Blauw/Zwarte Pieten’ een partijtje voetballen. Dit was dolle pret. Uiteraard gingen de kinderen nog samen op de foto met de Pieten.

Na het partijtje werden er ook nog strafschoppen genomen.

Na het voetballen ging iedereen weer terug naar de kantine. Daar waren inmiddels overheerlijke frietjes gebakken. Zelfs de Pieten hadden honger gekregen van de Pietentraining en aten heerlijk mee. Toen iedereen zijn buikje (bijna) vol had (er is natuurlijk altijd nog ruimte voor wat strooigoed) kwam uiteraard ook Sinterklaas nog langs.

De Sint had natuurlijk over iedereen weer iets in zijn boek staan. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen kregen alle kids nog een kadootje. En nog een keertje met z’n allen op de foto, want nu was ook Sinterklaas aanwezig.

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.