Topavond voor S.K.N.W.K. JO12-1JM

Voor S.K.N.W.K. JO12-1JM was het vanavond een topavond. Trainster Nicole Dekker had een leuke avond georganiseerd voor haar team. Ze begonnen om 19:00 uur met een partijspel te spelen tegen hun ouders/broertjes/zusjes. Uiteindelijk sloten ook nog twee blauw/zwarte Pieten aan bij het partijtje. Zij waren namelijk toch op Het Springer i.v.m. het Sinterklaasfeestje van S.K.N.W.K. JO7-1.

Onder luide aanmoedigingen van Sinterklaas zelf (hij blijkt ook echt verstand van het spelletje te hebben) werd er zo’n drie kwartier gespeeld. Natuurlijk was er het nodige snoepgoed. Na afloop van de wedstrijd werd zoals dat hoort de tegenstander bedankt voor de leuke en sportieve wedstrijd. Uiteindelijk werd er ook hier nog een groepsfoto met alle kinderen, ouders en de Sint en zijn Pieten. Hierna konden zij weer verder en konden ook de ouders thuis met de voetjes omhoog gaan uitrusten.

Voor JO12-1JM was de avond nog niet klaar, want zij hebben nog tot het klokje van 21:00 uur door gefeest. Het was een zeer geslaagde avond.

Bekijk elders op deze site nog meer foto’s van deze zeer geslaagde avond voor S.K.N.W.K. JO12-1JM.