Koude Overwinning: SKNWK-JO10 Triomfeert met Winterse Magie op het Veld!

Nieuwerkerk 9 december 2023 : vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma SKNWK-JO10 moest het opnemen tegen het tot nu toe nog ongeslagen DBGC-JO10! Het beloofde een spannende pot te worden in het de uitverkochte kolkende Sportpark Het Springer. De toeschouwers gingen er eens goed voor staan. Klokslag 9:30 begon de bal te rollen.

In de eerste helft zagen we een zinderend schouwspel met SKNWK-JO10 die de leiding namen met een frutsel doelpunt! Dies kreeg de bal voor zijn voeten en rommelde hem in het netje van de tegenstander.  Vervolgens speelde SKNWK-JO10 overtuigend en creëerde veel kansen maar in de eerste helft bleef het bij 1-0 en was er nog niks beslist.

Bij de aftrap van de tweede helft begon DGBC-JO10 overtuigend. Echter kwam niet tot scoren.  Dies zorgde vervolgens voor een grotere voorsprong door zijn tweede doelpunt van de dag te maken. Alsof dat nog niet genoeg was, liet Mohammed zijn klasse zien met een geweldige solo, gevolgd door een fantastische score! De keeper van DBGC-JO10 had het zwaar te verduren en hield DGBC-JO10 nog enigsinds in de wedstrijd en ze kwamen dan ook terug op 3-1 vanuit een goed bekeken schot laag over de grond.

Op het middenveld waren het Sam, Levi en Sophie die de wedstrijd in handen hielden. Sam strooide met prachtige passes en zorgde voor de nodige creativiteit in het spel. Levi was als een draaikolk die elke bal opzoog en vervolgens met gevoel voor timing de aanval opzette. Sophie blonk uit in haar dribbels en wist keer op keer de bal veroveren. Deze drie musketiers waren onmisbaar voor het spel van SKNWK-JO10!

In het vervolg van de tweede helft gingen de voetballers van SKNWK-JO10 als een speer. Mohammed was op dreef en knalde er nog een doelpunt in, tot grote vreugde van zijn teamgenoten en fans.

Ondertussen bleef Anice, de keeper van SKNWK-JO10, de ballen uit zijn doel ranselen met spectaculaire duiken en zweefacties. Hij leek wel een superheld met een cape van handschoenen! De tegenstander had geen schijn van kans tegen dit jeugdige keepersgeweld.

En laten we niet vergeten dat de verdedigers Teijmen, Xander en Liz als een muur stonden en de aanvallers van DBGC-JO10 op afstand hielden met hun onverzettelijke verdediging. Teijmen tackelde als een volleerd prof en maakte het leven van de tegenstanders behoorlijk zuur. Xander was als een pitbull die geen bal voorbij liet gaan, terwijl Liz met haar snelle reflexen het voetballen van de tegenstander onmogelijk maakte. Alsof dat nog niet genoeg was, liet Jasmijn ook van zich horen met een subliem doelpunt. Zorgde zij voor de eindstand 5-1.

SKNWK-JO10 pakte zo alweer hun vierde overwinning op rij en doorbrak de ongeslagen reeks van DGBC-JO10. Het publiek ging vervolgens voldaan naar huis en de trainer sprak tot slot de  trotse worden “wat een goed stel en wat een geweldige focus samenwerking” Top gedaan.

Door: Trainer/coach Patrick Habets