Tim de Looze ‘Herbstmeister’ op topscorerslijst met gemiddelde van 1 op 1 namens S.K.N.W.K. 1

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 16 december 2023, kwam alleen S.K.N.W.K. 1 nog in actie van onze seniorenteams. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 was de winterstop vorige week al begonnen. Na de zeperd vorige week bij Z.S.C. ’62 1 (2-0 nederlaag) herstelde S.K.N.W.K. 1 zich uitstekend. Ze wonnen de inhaalwedstrijd in Ouddorp bij W.F.B. 1 met maar liefst 0-5. Hiermee gaan de blauw/zwarten met een uitstekend gevoel de winterstop in. Immers werd de koppositie weer terug ingenomen en met deze mooie overwinning werd ook de 1e periode in de wacht gesleept !!

0-1 David v/d Broek

0-2 Remco v/d Berge

0-3 Tim de Looze

Bij het duel gisteren maar liefst 5 verschillende doelpuntenmakers. De score werd geopend door David v/d Broek. Hij is hersteld van zijn blessure en lijkt steeds beter zijn vorm te hervinden. Voor David is het zijn 2e seizoenstreffer deze competitie. Het 2e e doelpunt was van Remco v/d Berge. Naast de vele assist die hij dit seizoen al wist af te leveren, scoorde v/d Berge ook al weer zijn 5e doelpunt in de 4e klas C. Nog voor de rust werd het ook nog 0-3. Uiteraard kon Tim de Looze niet achterblijven. Met zijn 10e doelpunt dit seizoen loopt hij precies 1 op 1.

0-4 Rick Dalebout

0-5 Jan-Kees-Giljam

Na de rust werd de score verder uitgebouwd. Rick Dalebout zorgde voor de 0-4. Naast een doelpunt voor S.K.N.W.K. 2 heeft Rick nu ook namens S.K.N.W.K. 1 gescoord. Het slotakkoord was voor Jan-Kees Giljam. Hij scoorde zijn 1e doelpunt ooit namens S.K.N.W.K. 1. De assist was van Bela de Bloeme. Voor Jan-Kees overigens ook zijn 2e doelpunt dit seizoen, want net als Rick scoorde hij ook al een keer namens het 2e.

Tim de Looze

Inmiddels al 10x trefzeker namens S.K.N.W.K. 1

Met deze doelpunten van gisteren heeft clubtopscorer Tim de Looze zijn koppositie weer iets verstevigd. Zijn marge op nummer twee René Verschoor (staat op 7 treffers tot nu toe deze competitie namens het 3e) is nu drie doelpunten. Remco v/d Berge komt op een 3e plaats nu met 5 doelpunten. Hij deelt deze 3e plek op de ranglijst met Dirk-Jan Hoek die 5x doel wist te treffen namens het 3e. Bela de Bloeme (vandaag dus belangrijk met een assist) staat op een vierde plaats met 4 treffers. Drie spelers hebben drie maal doel getroffen deze competitie. Maar liefst 9 spelers (waaronder dus de doelpuntenmakers van vandaag David v/d Broek, Rick Dalebout en Jan-Kees Giljam) scoorden 2x tot nu toe. Acht spelers maakten één doelpunt.

Nu is het echt winterstop.

De topscorerlijst ziet er na dit weekend nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/