Vacature jeugdtrainer/coach S.K.N.W.K. JO19-1 seizoen 2024-2025

Voor het nieuwe seizoen 2024-2025 hebben we een vacature voor (een) jeugdtrainer(s)/coach voor ons oudste jeugdelftal S.K.N.W.K. JO19-1:

S.K.N.W.K. bruist als nooit tevoren. Onze voetbalclub uit Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland) heeft een kunstgrasveld en een pannakooi Een enorme boost voor de speelmogelijkheden en ontwikkeling van (jeugd)spelers.

Meewerken aan het ontwikkelen van jeugdspelers in een gezellige clubsfeer? Vanaf voetbalseizoen 2024-2025 zoeken wij een gedreven trainer/coach voor onze oudste jeugdelftal. Ervaren? Gediplomeerd? Enthousiast? Gemotiveerd? Iedereen die zich wil ontwikkelen als trainer/coach kan contact met ons opnemen.

Voor de JO-19 zoeken we een trainer/coach die onze jeugd motiveert, voetbaltechnisch verder ontwikkelt en een klik heeft met deze leeftijdscategorieën. Teamgevoel en spelniveau gaan hand in hand. Vergoeding in overleg.

Wil je je aanmelden of meer informatie over deze vacature of onze club in het algemeen, neem contact op met Rob van der Sleen (06-18445504) van ons jeugdbestuur of stuur een email naar jeugd@sknwk.nl

 

Geef als eerste een reactie op "Vacature jeugdtrainer/coach S.K.N.W.K. JO19-1 seizoen 2024-2025"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.