Vanavond, vrijdag 8 maart 2024, was weer onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Vanavond, vrijdag 8 maart 2024, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Iets na 19:30 uur werd de vergadering geopend door voorzitter Robbert v/d Zande. Een uurtje later konden de aanwezigen nog wat napraten aan de bar.

 

Zoals gebruikelijk was een klein aantal leden maar aanwezig in de kantine. Samen met het aanwezige bestuur waren er 26 aanwezige leden. Een enkeling had nog de moeite genomen zich netjes af te melden bij het bestuur.

Het werd een nuttige vergadering waarin diverse zaken zijn besproken. Secretaris Frank Boere en Jeugdbestuurslid Lisette Kiesenberg waren als bestuurslid aftredend en herkiesbaar. Zij werden unaniem en onder luid applaus herkozen in het bestuur. En Martijn Neele werd vanavond ook officieel gekozen in het hoofdbestuur.

 

Er was tevens nog een bedankje voor Steven Neele die na zo’n 7 jaar uit de kascommissie gaat. Zijn plaats zal worden ingenomen door Marijn v/d Weele. Uit handen van penningmeester Robin Kosten kreeg Steven nog een bosje bloemen.

 

Na nog een korte rondvraag werd de ALV gesloten en kon er uiteraard nog een drankje worden genuttigd. Dank aan een ieder die wel de moeite had genomen naar de kantine te komen en uiteraard ook aan het S.K.N.W.K.-bestuur.