Nog steeds diverse S.K.N.W.K.-merchandise te koop

Sinds een aantal weken zijn er heuse S.K.N.W.K.-mutsen te koop. Dit betekent dat onze unieke merchandise weer is uitgebreid. Zo zijn er inmiddels sjaals, mutsen, sleutelhangers en mini tenues.

We hebben ze nog steeds te koop: De enige echte blauw/zwarte S.K.N.W.K.-sjaal !! Wilt u/wil jij ook zo’n prachtige sjaal dan kunt u zich hiervoor melden bij Martijn Neele (jmneele@zeelandnet.nl). De kosten bedragen vanaf nu slechts € 10,- per stuk.

Nieuw in de S.K.N.W.K.-collectie een heuse S.K.N.W.K.-muts. Kosten zijn € 7,50 per stuk. Ze zijn te koop bij Ids Flikweert. Stuur hem eventjes een berichtje op 06-18019797. Hij stuurt je dan een betaalverzoek en zal met je regelen over de (af)levering.

Nu te koop: S.K.N.W.K.-sleutelhangers (metaal met ons prachtige logo). Kosten zijn € 4,- per stuk. Ze zijn te koop bij Ids Flikweert. Stuur hem eventjes een berichtje op 06-18019797. Hij stuurt je dan een betaalverzoek en zal met je regelen over de (af)levering.

Nog steeds te koop: S.K.N.W.K.-mini tenue voor in de auto. Kosten zijn € 10,- per stuk. Ze zijn te koop bij Ids Flikweert. Stuur hem eventjes een berichtje op 06-18019797. Hij stuurt je dan een betaalverzoek en zal met je regelen over de (af)levering.

Geef als eerste een reactie op "Nog steeds diverse S.K.N.W.K.-merchandise te koop"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.