Aanmelden voor Dokter v/d Zande Toernooi 2024 !!

Op donderdag 15 mei 1980 (Hemelvaartsdag) werd bij S.K.N.W.K. voor het eerst het Onderling Tournooi georganiseerd. Inmiddels een heuse traditie binnen onze club, want vorig jaar werd al weer de 42e (!!) editie gehouden. Overigens sinds vele jaren is dit toernooi omgedoopt tot het Dokter v/d Zande Toernooi.

Dit jaar gaan we natuurlijk de 43e editie organiseren !! En wel op Hemelvaartsdag (uiteraard), donderdag 9 mei 2024. Naast deelname van onze eigen senioren teams en JO19-1 is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams zullen deelnemen.

Zoals de laatste edities gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Binnenkort zal de organisatie zich gaan buigen over deze 43e editie en zullen ze gaan beginnen met spelers te benaderen. Om ze alvast wat op weg te helpen, kunnen Ex-S.K.N.W.K.-ers zich vanaf nu al aanmelden. Wil je meedoen, stuur even een mailtje (of appje) naar Martijn Neele.

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het ‘Dokter van de Zande Toernooi’ zullen via deze website bekend worden gemaakt.

Geef als eerste een reactie op "Aanmelden voor Dokter v/d Zande Toernooi 2024 !!"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.