S.K.N.W.K. JO7 vermaakt zich opperbest tijdens Paasfeestje

Dit weekend, paasweekend, stonden er geen wedstrijden op het programma op sportpark Het Springer. Voor onze allerkleinsten van de JO7 was er daarom een heus Paasfeestje georganiseerd. Helaas wilden de weergoden niet helemaal meewerken, maar daar laten ze zich uiteraard niet door uit het veld slaan.

Dit Paasfeestje startte om 09:30 uur. Er werd gestart met een potje voetbal. Uiteindelijk sloot zoals we inmiddels wel gewend zijn de neef van de Paashaas, onze eigen Paasaap, ook nog eventjes aan om mee te voetballen 🙂

Na de training was het eerst tijd om wat te drinken. Daarna was het tijd om Paaseitjes te zoeken. Omdat het nog steeds niet droog was, waren de eitjes deze keer in de kantine verstopt.

Om dit geweldige feestje helemaal goed af te sluiten, werd er als laatste ook nog een potje Paasbingo gespeeld. Siem en Berend wonnen hierbij nog een toepasselijke prijs.

Dank vanaf deze plaats aan de organisatie en natuurlijk aan de Paasaap die ook dit jaar weer de moeite heeft genomen om naar S.K.N.W.K. te komen.

Bekijk binnenkort nog meer foto’s van dit Paasfeestje voor JO7.

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. JO7 vermaakt zich opperbest tijdens Paasfeestje"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.