Teambuildingsweekendje S.K.N.W.K. JO19-1 was zeer geslaagd

Evenals vorig jaar tijdens Paasweekend is S.K.N.W.K. JO19-1 er dit paasweekend ook op uit getrokken. Afgelopen vrijdag, vrijdag 29 maart 2024, vetrokken ze richting Schaik. Ze verbleven daar op https://www.deheidebloem.nl/ Het bleek een geweldige accommodatie voor een prima weekendje weg.

Eind van de middag/begin van de avond werd de barbecue aangegooid en werd er lekker gegeten (en uiteraard wat gedronken). De avond werd gevuld met een geweldige pubquiz. Deze was gemaakt door Danny en Jur 🙂

Na een (te) (korte) nacht slapen werd er eens stevig ontbijt genuttigd. Na het ontbijt stond een bezoekje gepland aan een Escaperoom. Bij terugkomst kon er wat worden gechilled. ’s Avonds stonden er frietjes op het menu. ’s Avonds werd nog een bezoekje gebracht aan ‘De Makkers’ in Schaijk.

De zondagmorgen, inmiddels was het zomertijd, was het ontbijt om 10:00 uur. Na het ontbijt werd alles opgeruimd en werd de terugreis ingezet. Deze reis werd nog onderbroken voor een bezoekje aan Het Sportiom voor nog een paar uurtjes plezier in het zwembad.

Hierna togen ze richting Nieuwerkerk en kunnen ze uiteindelijk terug kijken op een zeer geslaagd teambuildingsweekend. Dank aan de organisatie (Mark en Leon) en uiteraard aan de JO19-1 zelf voor een zeer gezellig weekendje weg.

Geef als eerste een reactie op "Teambuildingsweekendje S.K.N.W.K. JO19-1 was zeer geslaagd"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.