S.K.N.W.K.-jeugd heeft gezellig avondje in het Bingoal Stadion bij ADO Den Haag

Zoals we inmiddels gewend zijn bij onze club gaan we jaarlijks naar een wedstrijd in het Betaald Voetbal. Zo hebben we gisteren, vrijdag 12 april 2024, met onze jeugd inclusief leiders/trainers een bezoekje gebracht aan een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Deze keer namen we plaats in het Bingoal Stadion om getuige te zijn van de wedstrijd ADO Den Haag – Helmond Sport.

Dat er ook deze keer weer heel veel animo voor was bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Er gingen spelers en speelsters mee van S.K.N.W.K. JO7-1, JO10-1, JO11-1JM en JO12-1JM en JO19-1, maar ook van onze combinatieteams ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO14-1 en ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO15-1JM en de meiden van ST SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO17-1. Uiteindelijk waren er maar liefst 88 aanmeldingen!! Dat betekende deze keer dat we met twee bussen gingen.

Het was verzamelen rond 17:15 uur. Omstreeks 17:30 uur vertrokken de bussen richting Den Haag. Na een voorspoedige reis waren we rond het klokje van 18:45 uur bij de parkeerplaats van het stadion. Na een stukje lopen rond het stadion waren we bij de juiste ingang en konden we plaats nemen op de Lex Schoenmaker Familietribune. Omdat dit vak zeker niet helemaal vol zat, kon iedereen zijn eigen plekje zoeken. Sommigen wilden namelijk helemaal bovenin het stadion plaatsnemen. Anderen gingen vlak achter het doel zitten.

Helaas was de wedstrijd niet geheel om over naar huis te schrijven….. Bij alle gespeelde duels vanavond in de KKD waren gemiddeld 5 treffers te aanschouwen. Bij ‘ons’ leek het er zelfs op dat er helemaal geen doelpunten te zien zouden zijn, maar na een grote fout in de verdediging van de thuisploeg scoorden de gasten uit Helmond de enige treffer van de avond. Eindstand 0-1.

Overigens hoorde je niemand van de kinderen klagen over de slechte voetbalwedstrijd. Immers vermaakten zij zich toch wel met alle randzaken in het stadion. Vooral het eten en drinken was goed te doen 😉 Na maar liefst zo’n 12 minuten extra tijd konden we afdalen van de tribune en nog even een plaspauze in(p)lassen en daarna richting de bussen.

Na ook een voorspoedige terugreis met hier en daar nog wat gezang in de bus waren we rond 23:45 uur weer terug in Nieuwerkerk bij ons eigen sportpark Het Springer waar iedereen kon worden opgehaald. Het was echt weer een geslaagd avondje voor onze jeugd !! Dank aan de organisatie voor dit geweldige uitje voor de S.K.N.W.K.-jeugd. Volgend seizoen gaan we zeker weer !

 

Bekijk meer foto’s van dit geslaagde uitje elders op de site in Het Fotoboek.