Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) lijkt topscorerstitel al zeker te hebben gesteld

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 4 mei 2024, kwam opnieuw alleen S.K.N.W.K. 3 in actie van onze seniorenteams. Ze speelden de inhaalwedstrijd tegen FC De Westhoek ’20 3. Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 stonden net als vorige week met Koningsdag geen competitiewedstrijden gepland.

Het 3e moest behoorlijk diep gaan om de drie punten op Het Springer te houden. Uiteindelijk wonnen ze de sportieve derby in de kelderklasse, de reserve 5e klas, met 2-1. Beide Nieuwerkerkse treffers kwamen opnieuw van Stefan Vermeer !!

Stefan Vermeer scoorde vanmiddag beide treffers namens S.K.N.W.K. 3 tegen FC De Westhoek ’20 3

Door opnieuw twee treffers loopt onze clubtopscorer bij de seniorenteams steeds verder uit. Immers brengt hij zijn seizoenstotaal na vandaag al op 24 doelpunten !! Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) blijft de naaste belager van Spitsie. Hij heeft inmiddels al wel een achterstand van 9 treffers, want Tim scoorde tot nu toe 15x. Nummer drie op de lijst is René Verschoor met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3. Remco v/d Berge en Nick Bouwman, respectievelijk namens S.K.N.W.K. 1 en 3 bezetten samen de gedeelde 4e plaats op de topscorerslijst met 10 doelpunten.

Door zijn twee doelpunten vandaag heeft ‘Spitsie’ inmiddels 24 competitiedoelpunten gemaakt namens het 3e

A.s. zaterdag, 11 mei 2024, komen eindelijk alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dat is overigens de een na laatste speelronde van de competitie, want zaterdag 18 mei staan de laatste competitieduels gepland. Na deze wedstrijden kunnen we de eindranglijst gaan opmaken.

De topscorerlijst ziet er na de inhaalwedstrijd van vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/

Geef als eerste een reactie op "Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) lijkt topscorerstitel al zeker te hebben gesteld"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.