S.K.N.W.K. 1 heeft gisteren getraind om in ritme te blijven

Opnieuw speelde S.K.N.W.K. 1 dit weekend geen wedstrijd. Werd vorige week zaterdag niet gevoetbald i.v.m. Koningdag, gisteren, zaterdag 4 mei 2024, werden er alleen maar inhaalwedstrijden gespeeld. Dit betekende voor S.K.N.W.K. 1 geen wedstrijd. En dus werd er getraind onder trouwens heerlijke weersomstandigheden.

Afgelopen week werd er nog wel een oefenwedstrijd gespeeld, namelijk dinsdagavond tegen Prinsenland. A.s. zaterdag, 11 mei 2024, staat voor de blauw/zwarten de derby tegen Z.S.C. ’62 1 op het programma. Dit betreft een thuiswedstrijd op sportpark Het Springer. En als huidige koploper in 4C kunnen we wel spreken van een belangrijke wedstrijd !!

A.s. dinsdag, 7 mei 2024, wordt er weer getraind door de 1e selectie. En dan donderdag staat de 43e editie van ons eigen Onderling Tournooi (Dokter v/d Zande Toernooi) op het programma. Uiteraard doet hier ons 1e ook aan mee.

En dan dus zaterdag de één na laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Bekijk meer foto’s van de training van gisteren elders op de site in Het Fotoboek.

 

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 1 heeft gisteren getraind om in ritme te blijven"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.