Tikkie Terug Deel 654 – Reünieweekendje Oud S.K.N.W.K. 1 van 10 jaar geleden (juni 2014)

Logo Tikkie Terug

Tot 2016 was de maand juni de maand van het reünieweekendje van Oud-S.K.N.W.K. 1. In 2003 waren ze hier mee begonnen in De Haan (België). Vanaf dat jaar ging een groepje oud eerste elftalspelers en leiders/vlaggers (met hun partners) een weekendje lang weg in Nederland of België. Sinds 2006 met Maison Napoléon te Halma Daverdisse (België) was dit één grote groepsaccommodatie. Uiteindelijk zou de editie uit 2016 de laatste blijken te zijn. Maar uiteraard hebben we dus nu inmiddels heel veel verhalen en foto’s.

In deze Tikkie Terug deel 654 een terugblik op het reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 van al weer 10 jaar geleden (juni 2014). Ze verbleven toen een weekendje in Zuid Limburg (Bocholtz).

Op de website stond het volgende:

Regen kan pret niet drukken bij Oud S.K.N.W.K. 1

Afgelopen weekend ging ‘ut oud 1e’ weer een Reünieweekendje weg. Deze keer was plaats van bestemming Bocholtz in Zuid Limburg. Afgelopen donderdag begon de pret zoals gebruikelijk bij café Charlie. Hier werden de shirtjes overhandigd en onder het genot van een hapje alvast vooruit gekeken naar het weekend.

Vrijdag om 11:00 uur verzamelen op het zwarte plein. Na het Haring-ontbijt kon de reis worden ingezet. Bij Tessenderloo in België was er een onderbreking voor het versterken van de inwendige mens. Zo rond 14:30 uur was de plaats van bestemming bereikt aan de Zandweg in Bocholtz, Sint Gillishof. Nadat de auto’s waren uitgeladen en de bedden opgemaakt werd op het binnenplaatsje plaats genomen en konden ‘de eerste dopjes’ worden gelicht. Tussendoor uiteraard ook nog wat gegeten (heerlijke nasi, bami met saté) en voor de rest lekker wat gedronken, maar met name heel veel gelachen.

De volgende morgen om 08:30 uur aan het ontbijt, want om 09:30 uur gingen ze richten Valkenburg. Daar werd een (elektrische) fiets gescoord voor een heerlijke fietstocht. De eerste plaats van bestemming was een heuse kolenmijn. Hier kregen ze een prachtige rondleiding. Bij het verlaten van deze mijn waren de weersgoden hen helaas iets anders gezind. Namelijk vanaf nu heel veel regen. Toch werd de tocht voortgezet (door bijna iedereen). Na zo’n half uur was een lunchcafé bereikt voor een heerlijke lunch. Tevens konden hier de kleren wat drogen. Hierna werd opnieuw door de regen de toch vervolgd. Omstreeks 15:30 uur werden de fietsen weer ingeleverd.

Weer terug bij ‘de residentie’ werd de barbecue aangestoken. Er werd wat voetbal gekeken (dit kon vrijdag niet, want toen er was er een rustdag op het WK.) Ook nu weer lachen, GIEREN, brullen. De zondag werd ‘s morgens eerst een marktje aangedaan in Bocholtz. Daarna was het heerlijk vertoeven op de binnenplaats en uiteraard alvast gereedmaken voor dé wedstrijd, Nederland – Mexico. Ook dit was natuurlijk top, met zo’n geweldig einde (2-1 winst voor Oranje).

Moe maar voldaan werd vanmorgen omstreeks 09:30 uur de terugreis ingezet. Ook nu weer een tussenstop bij Tessenderloo. Omstreeks 12:30 uur was iedereen weer terug in Nieuwerkerk. Ondanks het iets mindere weer toch weer een topweekend. Bekijk de foto’s hiervan elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s:

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 654 – Reünieweekendje Oud S.K.N.W.K. 1 van 10 jaar geleden (juni 2014)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.