Vullen van bondsteams voor komend seizoen kan tot en met 7 juli

Bron: www.knvb.nl

Bij de start van het seizoen worden nieuwe teams gevormd. Om ervoor te zorgen dat alle (nieuwe) spelers ook daadwerkelijk mogen spelen, moeten de bondsteams correct en tijdig gevuld worden. Dit kan vanaf 28 juni tot en met 7 juli.

Het correct en tijdig vullen van de bondsteams is belangrijk. Het draagt bij aan een gelijkwaardige en leukere competitie. Bovendien zorg je er zo voor dat de spelers elke wedstrijd automatisch op het wedstrijdformulier staan. Op de wedstrijddag scheelt dat enorm veel tijd.

Voeg ook staf toe

Ook is het van belang de volledige staf (inclusief teammanager) toe te voegen aan het bondsteam. Met de juiste registratie hebben stafleden toegang tot belangrijke functionaliteiten in de Wedstrijdzaken app en de Voetbal.nl app. Bovendien kan de KNVB stafleden dan zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij hun ontwikkeling.

Bondsteams voor het seizoen 2024/’25 waarbij de Teamindex wordt gebruikt, moeten worden gevuld tussen 28 juni en 7 juli 2024. Bondsteams waarbij geen Teamindex wordt gebruikt, kunnen worden gevuld tussen 28 juni en de eerste (beker)competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Ons advies: vul direct alle bondsteams (spelers en staf), zodat je in aanloop naar het nieuwe seizoen het grootste werk al hebt gedaan en alleen eventuele kleine mutaties nog hoeft door te voeren.

In onderstaande infographic zie je in een oogopslag in welke competities de Teamindex in het seizoen 2024/’25 wordt gebruikt.

Vullen bondsteams veldVULLEN BONDSTEAMS VELDMeer informatie over het vullen van de bondsteams vind je hier.

Vullen bondsteams futsalVULLEN BONDSTEAMS FUTSALKlik hier voor meer informatie over het vullen van de bondsteams futsal.