Gezellig avondje EK-kijken in de S.K.N.W.K.-kantine

Gisteren, vrijdag 21 juni 2024, om 21:00 uur speelde het Nederlands Elftal op het EK 2024 de tweede wedstrijd in de poule fase. Tegenstander van Oranje was Les Blues (Frankrijk). Voor deze gelegenheid hadden we de kantine geopend zodat we met z’n allen deze wedstrijd konden kijken. Uiteraard was ons clubhuis ook voorzien van het nodige ‘Oranje’.

Uiteindelijk bleek er behoorlijk wat animo te zijn, want met ruim 60 Oranje supporters (jong en oud !!) die onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd konden kijken op groot scherm hadden we een gezellige avond op Het Springer. Dat de wedstrijd uiteindelijk in 0-0 eindigde was slechts een feit, maar het was zeker geen saaie wedstrijd.

Tussendoor (en ook nog na afloop) werd er nog een potje gevoetbald in de speelkooi of was er nog tijd voor een drankje in de kantine of op het dakterras. Barman\DJ Antonus zorgde voor de muziek. Omstreeks 01:00 uur was deze avond zeer gezellige avond ten einde.

We kijken terug op een zeer gezellige en geslaagde avond. Dank aan Toon en Martijn voor de organisatie (en aan Robbert en Gert-Jan voor de hulp voor en tijdens en na dit geslaagde evenement).

Bekijk elders op de site nog wat meer foto’s van deze avond.