Inschrijving voor de KNVB jeugdvoetbaldagen 2006

In district Zuid 1 worden in de laatste of voorlaatse week van de zomervakantie (basisonderwijs) in totaal op 22 accommodaties de KNVB Voetbaldagen georganiseerd. Deze activiteit vindt plaats gedurende 3 dagen, waarvoor jongens en meisjes (leden en niet-leden) geboren in 1992 tot en met 1997 zich individueel in kunnen schrijven. Het programma vindt dagelijks plaats van 09.00 – 16.00 uur en is zonder overnachting. Per accommodatie is maximaal plaats voor 108 jongens en meisjes.

Accommodaties in Zeeland:

Breskens: v.v. Breskens (nieuw) 8, 9 en 10 augustus

Terneuzen: v.v. Terneuzense Boys 8,9 en 10 augustus

Kloosterzande: v.v. Hontenisse 8,9 en 10 augustus

Vlissingen: s.v. Walcheren 7,8 en 9 augustus

Arnemuiden: v.v. Arnemuiden 7,8 en 9 augustus

Goes: S.S.V. ’65 9,10 en 11 augustus

Zierikzee: v.v. Zierikzee/Mevo 9,10 en 11 augustus

Deelnemers betalen voor de activiteit € 69,50. Dit bedrag is inclusief een Nike-pakket, bestaande uit shirt, short en kousen, alsmede een Nike-bal. Bovendien is de lunch inbegrepen. Na afloop ontvangen alle deelnemers een cerrificaat met groepsfoto.

Op maandag 6 februari zijn alle inschrijfformulieren verstuurd naar alle veldvoetbalverenigingen in het district. Hiertoe wordt het verenigingssecretariaat aangeschreven.

De mogelijkheid tot inschrijving is uitsluitend mogelijk middels het inschrijfformulier, of een kopie ervan!! Inschrijving is individueel en plaatsing geschiedt op volgorde van ontvangst van de formulieren!! Het is helaas niet mogelijk om digitaal in te schrijven.

De inschrijfformulieren komen dus terecht bij onze secretaris. Hij zal deze formulieren z.s.m. bezorgen in de bakjes in de bestuurskamer van de jeugdleiders van de desbetreffende teams. Zij moeten dan zorgen dat de formulieren in het bezit komen van de jeugspelers.

Wees er snel bij, want vol is vol!!