S.K.N.W.K. 2 te sterk voor Bruse Boys 2

In haar vierde oefenwedstrijd van deze voorbereiding was deze keer Bruse Boys 2 de tegenstander van S.K.N.W.K. 2. Na een zeer goede eerste helft, met slechts één treffer voor S.K.N.W.K., werd het uiteindelijk 1-3 voor de Nieuwerkerkers.

Zoals gezegd een prima eerste helft. Er werd goed gecombineerd, er was echter één manco. Het benutten van kansen. Van de 5 100% kansen, wist alleen Christian van Vossen er ééntje binnen te prikken. Dit was tevens de ruststand.

Léon Pollemans (15) speelde, overigens net als afgelopen zaterdag bij S.K.N.W.K. 1, een zeer goede wedstrijd

De tweede helft was van een iets minder nivo. Nadat Van Vossen de marge had verdubbeld naar 0-2, kreeg de thuisploeg een discutabele vrije trap. Uit deze vrije trap kwam de aansluitingstreffer.

Hierna was het weer Christian van Vossen die de marge weer op twee bracht, 1-3. Nog een prima redding van doelman Jacco Kik van S.K.N.W.K. zorgde ervoor dat de eindstand werd bepaald op deze 1-3.

Trainer/coach Tonny v/d Berge was tevreden met de gespeelde wedstrijd van ‘zijn’ mannen

Een tevreden trainer/coach Tonny v/d Berge was zeer te spreken over met name de eerste helft. “Zo goed hebben we nog niet gevoetbald deze voorbereiding”, sprak hij.

Bekijk foto’s van dit oefenduel elders op deze site in het Fotoboek.

Morgen, woensdag 20 augustus, wordt er weer getraind door de 2e selektie. Aanvang van deze training is 19:30 uur.

S.K.N.W.K. 2; Jacco Kik, Emiel Pollemans, Corné van Driel (Alex Visser), Kees-Jan van Nieuwenhuize, Léon Pollemans, Jeffry Visser (Mark Passchier), Robbert Padmos, Frank Boere, Stefan Vermeer, Christian van Vossen, Richard v/d Sande.