S.K.N.W.K. 1 lijkt nog niet klaar voor competitie

As. zaterdag, 24 januari 2009, start de 2e competitiehelft. Dit betekent voor S.K.N.W.K. 1 dat ze gelijk vol aan de bak moeten. Zij treden in Burgh-Haamstede aan voor de derby tegen D.F.S. 1. Echter lijkt het of de blauw/zwarten nog niet helemaal klaar zijn voor de competitie. Gisteren werd in een oefenduel met maar liefst 5-0 verloren van 4e klasser De Noormannen 1.

Ok, S.K.N.W.K. 1 was gisteren wegens ziekte, blessures en vakantie zeker nog niet compleet, maar dan nog mag je je niet zo makkelijk naar de slachtbank laten voeren. Naar horen zeggen was het gewoon een gebrek aan instelling en mentaliteit. Nou, dat kan en mag dus niet!

Na een 3-0 ruststand, met nog wel enkele kansjes voor de Nieuwerkerkers, werd het uiteindelijk dus 5-0 voor de thuisploeg uit Westkapelle.

Laten we hopen dat dit een incident is. Ook vorig seizoen werd in deze periode een oefenduel, toen tegen W.H.S. 1, dramatisch afgesloten met een 5-0 nederlaag. Gelukkig wist S.K.N.W.K. 1 zich de week erop wel te herpakken en werd Yerseke met 6-0 huiswaarts gestuurd. Het kan dus wel.

Nu maar hopen dat er deze week wel weer met z’n allen 2x normaal kan worden getraind. Want ook dat is inmiddels door diverse omstandigheden al zo’n 5 weken geleden.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Martin Kiesenberg, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Robbert v/d Zande, Erwin Nelissen, Wilco de Valk, Martin Huisman, Jeffry Visser, Robbert Padmos, Wesley Goud, Richard Bevelander, Kristian Bouwman (er werd doorlopend gewisseld).