Geflatteerde nederlaag voor S.K.N.W.K. 1

Net als in de thuiswedstrijd tegen Nieuwdorp 1 konden de blauw/zwarten gisteren goed partij geven aan één van de betere ploegen in de 3e klas A. Helaas trokken ze toch weer aan het kortste eind en stonden ze om 16:15 uur toch weer met legen handen.

S.K.N.W.K. startte zeer voortvarend. De eerste 25 minuten waren ze zelfs de betere ploeg. Echter moet je hieruit wel je voordeel doen door te scoren. Helaas deden ze dit zoals zo vaak dit seizoen niet.

We kregen twee grote kansen in de 1e helft, maar zowel Emiel Kuijten als Kristian Bouwman wisten het doel niet te vinden. Omdat de thuisploeg dit voor de rust wel één keer deed, gingen de blauw/zwarten zoals eigenlijk het hele seizoen al met een achterstand om de thee, 1-0.

In de 2e helft ging S.K.N.W.K. weer goed van start. Echter als je éénmaal staat waar S.K.N.W.K. nu staat ontbreekt het aan alle geluk. Je moet dan een keer de gelijkmaker kunnen forceren, maar dat lukte helaas niet.

De laatste vijf minuten ging S.K.N.W.K. alles of niks spelen. Het werd jammergenoeg weer niks, want door 2 doelpunten wist Nieuwdorp uiteindelijk met 3-0 zeer geflatteerd te winnen.

Voor S.K.N.W.K. is het nu winterstop. Hopen dat volgende week de uitslagen van de ‘concurrenten’ gunstig zijn. In ieder geval is zeker dat S.K.N.W.K. nu rode lantaarn drager is. Dat wordt na de winterstop alle zeilen bij zetten om een verblijf in de 3e klasse te prolongeren! Hopelijk gaat dit lukken.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Wilco de Valk, René Verschoor, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Robbert Padmos, Sander Uijl, Emiel Kuijten (Steven Padmos), Wesley Goud, Carlo v/d Maas (George van Heukelom), Kristian Bouwman (Frank Boere).