Onnodig verlies in eerste oefenwedstrijd SKNWK 2

S.K.N.W.K. 2 had gisteren de seizoensopening op het eigen sportpark ‘Het Springer’. In een gelijkopgaand duel waren het uiteindelijk de gasten van De Jonge Spartaan 2 die met 2-3 winnend van het veld gingen. Dit was onnodig, want S.K.N.W.K. kreeg voldoende kansen op de overwinning.

Jeffry Visser (midden) maakte na een jaar blessureleed zijn rentree voor S.K.N.W.K. 2. Hij verliet na een half uur geblesseerd het veld. Gelukkig lijkt de blessure mee te vallen

In de eerste helft scoorden beide ploegen 1x. Het was de net ingevallen Erwin Nelissen (na een blessure bij Jeffy Visser, die gelukkig mee lijkt te vallen) die na een prima aanval over de rechterkant van Jurjen Vermeer en Léon Goedegebure de 1-0 liet aantekeken. Echter na een afstandschot van de gasten verdween de bal ongelukkig via de hak van Léon Pollemans achter doelman Koen de Jonge, 1-1.

In de 2e helft pakken de blauw/zwarten (gehuld in de rode reserve tenues) van S.K.N.W.K. opnieuw een voorsprong. Het is opnieuw Erwin Nelissen die scoort.

Daarna mag D.J.S. 2x scoren. Mede omdat de buitenspelval 1x niet waterdicht is en omdat er niet wordt meegelopen door de middenvelders met de doorkomende mensen kunnen ze doelman Koen de Jonge verschalken.

Erwin Nelissen die een stapje terug doet uit S.K.N.W.K. 1 was gisteren 2x trefzeker voor S.K.N.W.K. 2. Hier heeft hij zojuist de 2-1 gescoord. Frank Boere (op de rug gezien) en Kevin Schiettekatte feliciteren Nelissen

Echter toch zijn er in de 2e helft nog voldoende kansen voor S.K.N.W.K. 2 op een gelijkspel of zelfs meer, maar helaas blijft het bij 2-3.

Een sportief duel onder leiding van Fernando Bom (waarvoor nog dank). A.s. zaterdag speelt S.K.N.W.K. 2 haar eerste bekerwedstrijd. Dan is Heinkenszand 2 de tegenstander.

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Martijn Neele (Jurgen van Vossen), Jurjen Vermeer (Rob v/d Sleen), Léon Pollemans, Timo Verkaart, Frank Boere, Léon Goedegebure, Toon v/d Berge, Martin Huisman, Jeffry Visser (Erwin Nelissen), Kevin Schiettekatte (Michèl Flikweert).