Top topscorerslijst blijft onveranderd

Na de wedstrijden van gisteren is de top 2 van de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. onveranderd. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) blijft op 9 doelpunten staan en Jeffry Visser (S.K.N.W.K.2 ) heeft er 7. Beide spelers kwamen gisteren niet in aktie.

Jeffry was afwezig en Wim had ondanks dat S.K.N.W.K. 3 niet in aktie kwam zijn score eventueel kunnen verhogen. Hij zou met S.K.N.W.K. 2 mee spelen, maar kon vanwege een rugblessure toch niet in aktie komen.

Namens S.K.N.W.K. 1 scoorde René Verschoor een schitterend doelpunt. Zijn treffer zorgde even voor vreugde bij S.K.N.W.K., want het betekende de 1-1. Helaas viel vlak erna de 1-2 en hierbij bleef het. Voor René trouwens zijn eerste competitietreffer dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 kwam van een 0-2 ruststand terug tot 3-2. Martijn Neele scoorde 2x (eigenlijk 3x, want de 0-1 was een eigen doelpunt van hem). Hiermee komt hij al weer op 6 doelpunten deze competitie. Tonny v/d Berge, die beide assists op Neele verzorgde, zorgde met een schitterende vrije trap voor de 3-2 en drie punten voor ‘ut twidduh’. Voor v/d Berge inmiddels ook al weer zijn 4e doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 3 kwam niet in aktie en S.K.N.W.K. 4 moest haar meerdere erkennen in Colijnsplaatse Boys 3. Geen treffers voor ‘de baggerschuit’, maar wel 6 doelpunten voor Colijn 3′, 6-0 nederlaag dus.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Tonny v/d Berge had gisteren twee assists en zorgde zelf voor de 3-2 bij S.K.N.W.K. 2