Robert Padmos met stip op 3e plek topscorerslijst

Mede dankzij een hattrick van Robert Padmos namens S.K.N.W.K. 1 in de laatste 5 minuten won het eerste gisteren haar uitwedstrijd met 1-4 van Domburg 1. Robert stijgt door deze score naar een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst. Hij heeft er tot nu toe 7 gescoord deze competitie.

Ook Wilco de Valk was weer eens belangrijk voor S.K.N.W.K. 1. Hij scoorde de openingstreffer, 0-1. Zijn seizoenstotaal is inmiddels opgelopen tot 8. Hiermee bezet hij de 2e plaats op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Wim Voorbeijtel blijft de trotse nummer 1. De clubtopscorer van vorig seizoen maakte gisteren één treffer namens S.K.N.W.K. 3 in het verloren duel (2-6) met Tholense Boys 3. Wim heeft inmiddels al 11 treffers op zijn naam staan.

S.K.N.W.K. 2 wist gisteren de derby tegen Duiveland 2 te scoren. Nieuwkomers Jeroen Backx (overgekomen vanuit de A-junioren) en Kristian Bouman (hij kwam vanuit de eerste selektie) namen gisteren de doelpunten voor hun rekening.

Namens S.K.N.W.K. 4 werd er gisteren niet gescoord. Zij moesten op ‘De Vospit’ in Kerkwerve haar meerdere erkennen in titelkandidaat nummer 1van de reserve 5e klasse, s.v. W.I.K. ’57 2. Het werd uiteindelijk 4-0.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.