Tonny v/d Berge klimt richting top 3 topscorers

Met slechts twee S.K.N.W.K.-teams die dit weekend in aktie kwamen (S.K.N.W.K. 3 uitgesteld en S.K.N.W.K. 4 afgelast), waren er ook dit weekend weinig verschuivingen aan de top van het topscorersklassement bij de senioren van S.K.N.W.K.

De huidige topscorer Wim Voorbeijtel kwam niet in aktie. Omdat S.K.N.W.K. 1 gisteren de nummer drie van de ranglijst, V.C.K. 1, knap op 0-0 hield kwam ook de nummer 2, Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 1) gisteren niet tot scoren.

Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) en Martijn Neele (S.K.N.W.K. 2) scoorden gisteren niet en blijven op zeven treffers steken. Zij bezetten daarmee de 3e plaats op de topscorerslijst (overigens samen met de inmiddels gestopte Jeffry Visser).

Zij worden inmiddels op de voet gevolgd door Tonny v/d Berge, die gisteren zijn 6e competitiedoelpunt namens S.K.N.W.K. 2 aantekende. Hij deed dit in de wedstrijd tegen Z.S.C. ’62 2 die in 3-3 eindigde. De overige twee treffers werden gescoord door Steven Padmos (zijn 2e van het seizoen) en Kees-Jan van Nieuwenhuize (1e doelpunt deze competitie).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.