d’Ouwe Dôôze (72) Duiveland – Bruse Boys

Op de website van Bruse Boys hebben ze ook een soort ‘Tikkie Terug’, d’Ouwe Dôôze genaamd. De 72e editie gaat over dé derby van morgen tussen Duiveland en Bruse Boys.

In het krantenartikel worden o.a. Tonny v/d Berge (inmiddels al jaren lid van S.K.N.W.K.) en Cees Willemse (oud speler en trainer S.K.N.W.K. 1) genoemd, vandaar hieronder het artikel:

Hierbij weer een bijdrage uit d’ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto’s, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d’Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club – Historie.

Aanstaande zaterdag staat de kraker, de derby s.v. Duiveland-v.v. Bruse Boys op het programma. Die wedstrijden gaan vaak de boeken in als spektakelstukken, die altijd op het scherpst van de snede, maar meestal opvallend sportief worden gespeeld.
Natuurlijk hopen we dat dat zaterdagmiddag weer het geval zal zijn. Voor s.v. Duiveland is het de thuisopeningswedstrijd van het seizoen, dertig jaar geleden was het de openingswedstrijd van het nieuwe huidige complex het “Oostersportpark”.Op 6 juni 1981 eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel, een stand waar komende zaterdag in ieder geval de neutrale toeschouwer onmiddellijk voor zou tekenen.

We gaan het zien, de aftrap in Oosterland zal zijn om 15.00 uur.