Drukke januari maand voor S.K.N.W.K.

Ondanks het feit dat er behoudens enkele inhaalduels (S.K.N.W.K. 2 en 4) nog geen competitievoetbal wordt gespeeld deze eerste maand van 2012 wil het niet zeggen dat het een rustige maand wordt voor de blauw/zwarten. Er staat weer genoeg op de agenda.

Te beginnen natuurlijk met de trainingen. Dit om de oliebollen en alle andere lekkers er weer af te trainen.

A.s. vrijdag trappen we af met de nieuwjaarsreceptie. Vanaf 20:00 uur is iedereen van harte welkom in de kantine om elkaar alle goeds toe te wensen voor dit nieuwe jaar. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Zaterdag 7 januari gaan diverse S.K.N.W.K. jeugdteams de zaal weer in om daar lekker wedstrijdjes te spelen. Voor de senioren staat de Charlie Cup gepland. Vanaf 13:00 uur strijden zeven teams om de felbegeerde cup. Zaterdagochtend vanaf 11:00 uur is café/cafetaria Charlie geopend en wordt daar verzameld. ’s Avonds is hier ook de prijsuitreiking en kun je daar terecht voor een hapje en een drankje. De avond wordt opgeluisterd met live-muziek van ‘Jaleo’.

De week erop gaan de seniorenteams beginnen met trainen. In het weekend van vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 janauri 2012 belegt de eerste selektie een trainingskamp in Groesbeek. Op zaterdag 14 januari spelen de overige seniorenteams (2e, 3e en 4e) op het eigen sportpark ‘Het Springer’ een onderlinge partij. Aanvang hiervan is 14:30 uur.

Vrijdag 20 januari 2012 is er een biefstukavondje. De week erop, vrijdag 27 janauri 2012, staat de 10e editie van ons eigen darttoernooi, ‘Het Springer Open’ op de kalender.

Zoals je ziet, genoeg te doen aan het begin van het nieuwe jaar bij S.K.N.W.K.