Topper is snel beslist

Hieronder het wedstrijdverslag van de topper gisteren tussen De Fendert 1 en S.K.N.W.K. 1 van de website van De Fendert:

De Fendert heeft zijn titeldroom opgepoetst en nog eens extra in de hoogglansverf gezet. Op sportpark ‘De Fendert’ bleek het over 90 minuten in de topper en tevens de scharniermatch van het jaar met 3 – 0 te sterk over (ex) leider SKNWK en leidt nu zelf de dans ,zij het met een beter doelgemiddelde, over de vierde klasse B. Raymond Lingen was met twee goals en één assist de gevierde man en met nog twee duels te gaan komt zo de eerste titel in het prille bestaan van v.v. De Fendert wel heel erg dichtbij.

De Clash der Clashes was koud op gang of het stond al 1 – 0. Na 5 minuten bracht Laurent Vrolijk gelegenheidspits Raymond Lingen in stelling en hij aarzelde niet en liet de Nieuwerkerkse goalie volstrekt kansloos. De Fendert bleef na de vroege voorsprong druk zetten en 10 minuten later bleek de hoop van de bezoekers door wederom Raymond Lingen in moedeloosheid veranderd. Hij ontsnapte aan buitenspel en bleef rustig 2 – 0. Op het half uur werd SKNWK middels Robbert Padmos voor het eerst gevaarlijk maar goalie Palings gaf geen krimp. Leider SKNWK kreeg geloof na de mogelijkheid van Padmos en nam het middenveld in het hand zonder echt gevaarlijk te worden. Diep in extra tijd kreeg Martijn Baks de uitgelezen kans om SKNWK terug in de match te brengen maar wederom stond goalie Palings pal.

Na de thee mondde het tweede bedrijf uit in een tactisch schaakspel en dat vond de virtuele leider ,op dat moment, De Fendert prima. SKNWK leidde de dans maar De Fendert verzilverde zijn kans. Sander Looij bracht De Fendert na een assist van Raymond Lingen in een zetel en knalde in de 87e minuut de bevrijdende 3 – 0 binnen.

Op zaterdag 28 april gaat De Fendert op bezoek bij Kogelvangers dat momenteel met De Fendert gedeeld eerste staat.

Opnieuw een kraker dus en deze wedstrijd kan wel eens beslissend zijn om het kampioenschap. Komt dus allen !!!!!!!