Bruse Boys 4 deelt punten met S.K.N.W.K. 4

Hieronder het wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van gisteren tussen S.K.N.W.K. 4 en Bruse Boys 4 van de website van Bruse Boys:

Op het hoofdveld van Nieuwerkerk spelend, was de openingsfase voor Bru en de eerste kans al direct een doelpunt.

Op de assist van Mark F. kon Jos K. de bal in de korte hoek scherp naast de paal naar binnen schuiven. We bleven lekker voetballen, maar hadden Nieuwerkerk niet echt in de tang. Nieuwerkerk bleef gevaarlijk, want wist snel naar de aanval om te schakelen. Nadat eerst nog een doorgebroken speler fysiek werd gestopt, was het bij een volgende snelle uitval wel raak:1-1.

Met de beweeglijke Maarten en Ben was het merendeel van het balbezit voor Bru, dit duo was echt een plaag en ‘handenbinder’ voor Nieuwerkerk. Hierdoor kreeg iedereen tijd en ruimte om lekker te ballen en kon Ben verschillende keren in stelling worden gebracht. Hij haalde verwoestend uit, maar kon het net niet vinden. De tegenstander wel: met een mooie boogbal wisten ze keeper Wim M. te verschalken en stond het 2-1. Gelukkig kon Maarten F. op een pass van Devlin vd V. drie spelers op het verkeerde been zetten en gelijk maken: 2-2.

Deze heerlijk pot voetbal bleef gelijk opgaan, maar het was helaas toch weer Nieuwerkerk dat wist te scoren. We kregen de bal niet lekker weg en van dichtbij kregen we de 3-2 om de oren. De gelijkmaker viel voor ons op een heerlijk moment. Op slag van rust kregen we nog een corner welke bij de eerste paal door Cees de R op de instormende Kees Jan G. werd gespeeld. Cees kon nog net het vege lijf redden voordat de bal in het dak van het doel werd geramd: 3-3.

Direct na rust was de opening weer voor Bru. Jos kreeg een paar mooie ballen direct op de slof. Hard waren ze wel, maar ze gingen net naast. Nadat een doelspel van Nieuwerkerk wegens buitenspel werd afgekeurd kon Devlin Maarten weer richting doel sturen. Maarten faalde wederom niet: 3-4.

Naarmate de tweede helft vorderde raakte de pijp echter langzaam leeg en werd het steeds hachelijker. Nieuwerkerk probeerde eerst nog de goed keepende Wim te verschalken door een afstandschot over ‘em heen, maar deze raakte gelukkig de paal. De aanvallen bleven maar komen en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven: 4-4.

Jammer was het wel, maar we hadden hier zowel kunnen winnen als verliezen en daarmee was een gelijkspel waarschijnlijk terecht.