Stefan Vermeer en Ali Zaman opnieuw trefzeker

Na een weekje waarin alleen S.K.N.W.K. 4 voor de competitie in aktie kwam, kwamen gisteren, zaterdag 27 oktober 2012, alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. 1 weer in aktie. Het werd een ‘slecht’ weekend voor de blauw/zwarten. Alleen S.K.N.W.K. 4 pakte slechts één schamel puntje.

S.K.N.W.K. 1 moest aantreden in Halsteren voor de topper tegen Halsteren 1. Het werd uiteindelijk 1-0 voot de thuisploeg. Geen treffers dus voor S.K.N.W.K. 1. Wel een periodetitel. Topscorer Martijn Backx scoorde gisteren voor het eerst niet in deze competitie. Met 16 treffers blijft hij wel topscorer bij de senioren (met een mooi gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd).

S.K.N.W.K. 2 trad in ’s Gravenpolder aan tegen Apollo ’69 2. Na een 2-0 achterstand kwamen ze goed terug tot 2-2. Stefan Vermeer (zijn 10e doelpunt dit seizoen) en jeugdspeler Colin Duinhouwer (die al een wedstrijd in de benen had, klasse!) scoorden voor S.K.N.W.K. 2. Het was helaas niet voldoende voor een puntje, want vlak voor het verstrijken van de wedstrijd scoorde Apollo nog de 3-2.

Tot slot nog onze baggerschuit S.K.N.W.K. 4. Zij ontvingen op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Duiveland 4. Na een 0-1 ruststand scoorde Ali Zaman op schitterende wijze de 1-1. Hierdoor een puntendeling. Voor Zaman toch al weer zijn 5e competitiedoelpunt.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.