Aanmeldingen voetbalquiz stromen binnen

Vrijdagavond 29 maart 2013 kan de voetbalkennis weer getest worden tijdens de vierde Bruse Boys voetbalquiz. Alle voetballiefhebbers op Schouwen Duiveland kunnen zich inmiddels aanmelden via het emailadres bruseboysvoetbalquiz@hotmail.com en dit gebeurt in grote mate! Twee derde van de beschikbare plaatsen zijn inmiddels vergeven en het deelnemersveld bestaat ook in 2013 niet alleen uit het leden van Bruse Boys.

bruseboysvoetbalquiz@hotmail.com

SKNWK zal met een grote delegatie vertegenwoordigd zijn en mogelijk zelfs een gooi doen naar de ereplaatsen. Vaste gasten uit bijvoorbeeld Kerkwerve zullen ook weer van de partij zijn. De titelverdedigers, die zowel de editie van 2011 als 2012 wonnen, hebben zich ook al aangemeld en zullen uiteraard wederom voor de eerste plaats gaan. We gaan zien of Freek Torensma en Elmar Verhage ook op ‘vreemde grond’ weten te presteren, want na eerdere edities in het verenigingsgebouw vindt de voetbalquiz dit jaar plaats in de kantine van sportpark Volharding. Naast Freek en Elmar zullen onze clubkampioenen 2012 Arnoud en Marco, ook weer meedoen.

Als gezegd zijn er nog tafels te vergeven en is het nog mogelijk om koppels aan te melden. Stuur hiervoor een mailtje met de namen, emailadres(sen) en telefoonnummers aan het eerder genoemde emailadres. Je aanmelding wordt dan zo spoedig mogelijk bevestigd. Wanneer het maximale aantal deelnemers zich aangemeld heeft, sluit de inschrijving. Wees dus op tijd met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen ligt dit jaar lager dan voorgaande edities. Wat wel gelijk is gebleven zijn de inschrijfkosten van € 5,- per persoon, de consumptie en hapjes die je hiervoor krijgt en de garantie op een gezellige (quiz)avond!