Stefan Vermeer scoort 3x namens S.K.N.W.K. 2

Gisteren, zaterdag 30 maart 2013, wisten S.K.N.W.K. 1 en 2 hun wedstrijden te winnen. Helaas was er voor S.K.N.W.K. 4 een nederlaag.

S.K.N.W.K. 1 werkte weer eens aan het doelsaldo. In Roosendaal wonnen ze uiteindelijk met 0-7 van Alliance 1. Twee treffers kwamen van de voet van clubtopscorer Martijn Backx die inmiddels op 27 treffers komt. Ook Remco v/d Berge en Wilco de Valk scoorden 2x namens S.K.N.W.K. 1. Voor Remco al weer zijn 8e en 9e doelpunt. Wilco zijn seizoenstotaal komt op 5.

S.K.N.W.K. 2 boekte een zeer belangrijke overwinning in strijd tegen degradatie. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ kwamen ze al na één minuut op achterstand. Maar uiteindelijk wonnen ze met 5-1. Drie treffers van Stefan Vermeer, die eindelijk weer eens doel trof. Hij komt op 19 doelpunten dit seizoen en is hiermee naaste belager van Martijn Backx. Erwin Nelissen en Emiel Kuijten zorgden voor de andere doelpunten. Kuijten scoorde namens S.K.N.W.K. 1 en 2 3x dit seizoen. Nelissen maakte toch ook al weer zijn 6e.

S.K.N.W.K. 4 verloor met 3-1 van Colijnsplaatse Boys 3. Hier was de eretreffer voor Erwin Bos. Zijn 3e van deze competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.