Jelle van Damme heeft nieuwe volgers

Rude_StatsDe Zeeuwse Rogerio Ceni, Jelle van Damme van Hulsterloo, heeft het dit seizoen alweer aardig op zijn heupen. De Zeeuws-Vlaamse doelman benutte in de districtsbeker twee strafschoppen en in de competitie ook al één. Drie heeft hij er dit seizoen dus al gemaakt. Er zijn echter nieuwe volgers opgestaan.

Klik hieronder voor het klassement aller tijden van scorende Zeeuwse keepers.

http://rudestats.wordpress.com:80/

Zij zullen Jelle van Damme voorlopig niet kunnen bedreigen, want hij heeft de afgelopen vijf jaar voor Hulsterloo inmiddels 28 strafschoppen benut. Het is niettemin altijd leuk om nieuwe scorende keepers te verwelkomen. Roy den Dunnen nam er zondag ééntje voor Breskens en Karim ben Sellam van het zaterdagteam van Vlissingen heeft er al twee benut.

Bij Stavenisse heeft Rien Smits dik twintig jaar geleden ook ’s gescoord, maar die goal heb ik nog niet teruggevonden. Laten we dit seizoen de drie scorende keepers die nu zijn opgestaan maar weer ‘s nauwlettend gaan volgen. Zouden nog meer keepers de pingels durven nemen? De afgelopen drie seizoenen waren het er jaarlijks minimaal drie.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/