Productiefste Zeeuwse clubs tegenover elkaar

Samen met Dinteloord is IJzendijke de enige club in het district Zuid 1 (waaronder Zeeland valt) die dit seizoen nog geen punt gemorst heeft. Elf gespeeld, elf gewonnen. Zondag wacht IJzendijke een belangrijke test in de vijfde klasse A. De koploper gaat op bezoek bij nummer twee Hulsterloo. Het zijn momenteel de twee productiefste clubs in Zeeland.

IJzendijke heeft in elf (gewonnen) wedstrijden inmiddels 54 keer gescoord. Concurrent Hulsterloo heeft niet alleen zes punten minder, maar ook tien doelpunten minder. De topper van komende zondag had nog een stuk interessanter kunnen zijn als Hulsterloo afgelopen zondag niet verloren had van Corn Boys: 3-4 na een 3-1-voorsprong.

Op de eerste speeldag troffen de clubs elkaar ook al in deze klasse met slechts twaalf clubs. Zondag staat dus al de eerste wedstrijd van de terugronde op het programma. Op de eerste speeldag won IJzendijke met 2-1 waarmee het aftrapte voor een ongekende zege- en doelpuntenreeks. Hieronder staan de productiefste clubs uit Zeeland opgesomd.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/