Knöps Groep reikt € 39.796,80 uit

Knöps Groep reikt € 39.796,80 uit aan regionale clubs

Middelharnis – Alleen maar blijde gezichten tijdens de Grote Clubavond bij de Knöps Groep op dinsdagavond 10 december jongsteleden. De aanwezige regionale clubs van Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Tholen en Sint-Philipsland kregen deze avond hun cheques met de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 overhandigd. De totale opbrengst van alle deelnemende verenigingen in deze regio bedraagt € 39.796,80. Alle verenigingen waren uiteraard zeer verheugd met de opgehaalde bedragen, die door middel van de verkoop van Grote Clubactie-loten tot stand is gekomen. De opbrengst is zeer welkom in de clubkas van de verenigingen; de extra inkomsten worden veelal gebruikt voor de vervanging van materialen, tenues of bijvoorbeeld het onderhoud van het clubhuis.

REGIONALE CLUBHELDEN
Nadat algemeen directeur Herman de Blok alle aanwezigen een hartelijk welkom had geheten, sprak hij over het belang van de Grote Clubactie en de unieke samenwerking met de Opel dealerorganisatie. Vervolgens gaf hij het woord aan Jolanda van Dongen, Nederlands kampioene tijdrijden op de fiets in de 2003. Jolanda, al ruim 29 jaar woonachtig op Goeree-Overflakkee vertelde over haar imposante sportcarrière en haar thans huidige inzet binnen het verenigingsleven in de regio. Daarna was het verloopleider Twan van der Made die tot uitreiking van de clubcheques overging. Na deze feestelijke uitreiking zette marketingadviseur Jan van Dijk de winnaars van de stemactie rondom de nominatie van de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee in het zonnetje en werden een drietal jeugdige lotenverkopers van een attentie voorzien. Tevens werden de regionale clubhelden bekend gemaakt. Zij zullen volgend jaar, april 2014, een dag te gast zijn in de Rotterdamse Kuip tijdens de ‘Landelijke Clubheldendag’.

Van Dijk: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs opgehaald zijn met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. En dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. En het verenigingsleven hier in de regio krijgt daarmee de steun die het verdient. Op naar de editie 2014″.