Zwager en Dooms zitten op het vinkentouw

Ronald Zwager (Duiveland) en Soufian Dooms (RIA W) maken nog kans om Zeeuws topscorer in de districtsbeker te worden. De twee aanvallers staan allebei op zeven doelpunten en spelen dit weekeinde hun wedstrijd in de vierde ronde. De twee koploper (Olde Raas en Robbert Padmos) zijn al uitgebekerd met respectievelijk Lewedorpse Boys en SKNWK.

Raas en Padmos staan beiden op negen doelpunten. Zwager en Dooms hebben het tweetal dus binnen schootsafstand, hoewel het voor de minder hoog spelende clubs traditioneel lastiger wordt om te scoren hoe verder ze in het toernooi komen. Vanuit dat perspectief moeten de spelers van de Zeeuwse hoofdklassers, die ook nog in de beker zitten, nog niet uitgevlakt worden.

Klik hier voor het topscorersklassement van de districtsbeker.
http://rudestats.wordpress.com:80/

Namens Kloetinge staan Bert den Hamer (6 goals) en Bart Deprez (5 goals) het hoogst geklasseerd. Gezien de tegenstander van Hoek (vierdeklasser Bavel) hoeft ook Guillaume Clinckemaillie nog niet te worden afgeschreven. Hij staat op vier goals, overigens allemaal gemaakt tegen Klundert (7-0-zege). Hieronder staan de productiefste Zeeuwse spelers die nog actief zijn in de beker.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/