Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2013 (juli)

Nu het jaar 2013 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2013 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag juli.

8 juli

Velden liggen er als ‘een zonnetje’ bij

Ondanks het feit dat we nog niet veel zomer hebben gehad (al mogen we de laatste dagen qua temperatuur zeker niet klagen) kunnen we concluderen dat de velden op sportpark ‘Het Springer’ er wel als ‘een zonnetje’ bijliggen. Ze zijn heerlijk groen en het gras groeit prima.

We kunnen niet wachten tot de bal weer gaat rollen.

15 juli

Problemen met website weer verholpen

Afgelopen weekend kon men helaas geen bezoek brengen aan onze website www.sknwk.nl. Door technische problemen was de website eventjes niet online.

Inmiddels zijn de problemen weer verholpen en kunt u weer dagelijks een bezoekje brengen aan onze website.

Excuses voor het ongemak !!

22 juli

Hoe was het een jaar geleden

Vorig jaar in de zomerstop werd er druk gebouwd aan het inmiddels schitterend gerealiseerde dakterras. Het lijkt erop dat we er vanaf a.s. zaterdag, als het balletje weer gaat rollen bij S.K.N.W.K., ook echt gebruik van kunnen maken.

Zomaar eventjes terug in de tijd, want exact een jaar geleden zag het er allemaal nog zo uit:

Hieronder de tekeningen van het nieuwe dakterras:
Dakterras kantine SKNWK.pdf

27 juli

Het balletje rolt weer voor de eerste selektie van S.K.N.W.K.

Vanmorgen, zaterdag 27 juli 2013, startte de eerste selektie van S.K.N.W.K. met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. I.v.m. het onweer werd de start met een half uurtje verlengd. Zodoende dus pas om 11:30 uur in plaats van 11:00 uur onder aanvoering van de nieuwe trainer/coach Jack Wijnands.

Na zo’n 1,5 uur trainen was de kop er af. In de kantine volgde na het douchen nog een lunch voor de aanwezigen.

Aankomende week wordt er dinsdag, 30 juli, donderdag, 1 augustus en zaterdag 3 augustus getraind.

Voor de lagere seniorenteams is a.s. donderdag, 1 augustus 2013, de eerste training.

31 juli

Koen de Jongen naar Belgische KFC Marke

Tot vorig seizoen was Koen de Jonge doelman (en soms spits) van S.K.N.W.K. 2. Maar vanwege zijn werk en verhuizing naar het Belgische Kortrijk is hij inmiddels ‘getransfereerd’ naar KFC Marke.

Gisteren werkte hij zijn eerste training af. Morgen, donderdag 1 augustus, staat gelijk de eerste wedstrijd op het programma. Dat zal een zware ‘dobber’ worden voor hem.

Het lijkt erop dat Koen deze keer heeft gekozen voor een positie helemaal voorin het elftal in plaats van zijn gebruikelijke stek onder de lat.

Vanaf deze plaats wensen we hem heel veel plezier en succes. We zullen u via onze website www.sknwk.nl op de hoogte houden van de sportieve prestaties van Koen op de velden bij onze Zuiderburen.

Website KFC Marke