Trainerscarrousel: Wijnands blijft bij SKNWK

OOST-SOUBURG – Jack Wijnands is ook na de zomer trainer van SKNWK. Wijnands is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdag vierdeklasser uit Nieuwerkerk. SKNWK is momenteel gedeeld koploper.

donderdag 23 januari
Heinkenszand heeft Johan Schouten uit Vlissingen vastgelegd voor volgend seizoen. Schouten is bij de zaterdagderdeklasser de opvolger van Jos van Belzen. Schouten, die voor één jaar gaat tekenen, is nu nog werkzaam bij vierdeklasser VC Vlissingen

woensdag 22 januari
Zaterdagvierdeklasser Borssele heeft voor de rest van het seizoen een trainersduo aangesteld. Ramon Dahoe uit ‘s-Heer Arendskerke en Steven Seedo uit Middelburg zijn de vervangers van André de Graaf, die opgestapt is bij de club.

dinsdag 21 januari
Wim Fenijn gaat weg als trainer van Groede. Fenijn is bezig aan zijn tweede seizoen bij de zondag vierdeklasser.

Groede is bezig aan een moeizaam seizoen in de 4e klasse A. Met vier punten uit veertien duels staat de ploeg op de laatste plaats.

maandag 20 januari
Huib Meerman is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Nieuwland. De oefenmeester uit Arnemuiden is bezig aan zijn derde seizoen bij de derdeklasser uit Nieuw- en St. Joosland.

zondag 19 januari
Daan Eikenhout en Zeelandia Middelburg zijn het eens geworden over een contract voor volgend seizoen. De club is tevreden over de samenwerking ondanks de laatste plaats in de 2e klasse E van het zondagvoetbal.

Cor van de Velde blijft ook na de zomer trainer van zondagvierdeklasser Breskens. Het wordt het vierde volledige seizoen van Van de Velde bij Breskens, die in het seizoen 2011-2012 het roer overnam van Jos de Wilde.

zaterdag 18 januari
ZSC’62 wordt vanaf volgend seizoen getraind door Eddy Kiesenberg. De trainer uit Zierikzee is momenteel nog de verantwoordelijke man bij Domburg. Na de zomer volgt hij Bram Kot op bij de zaterdagvierdeklasser.

Gino van den Broecke is komend seizoen trainer van Clinge. Van den Broecke is de opvolger van Marco van Vlierberghe die na twee seizoenen vertrekt. Clinge is momenteel koploper in de zondag vierde klasse A.

donderdag 16 januari
NOAD’67 uit Sint Philipsland heeft een nieuwe trainer gevonden. Ad Palings zal vanaf volgend seizoen hoofdtrainer zijn bij de zaterdagderdeklasser. Hij volgt Johan Sulkers op.

Palings (54) is nu nog werkzaam bij tweedeklasser De Fendert uit Fijnaart. Met de club promoveerde hij in drie jaar tijd van de vierde klasse naar de tweede klasse. Zaterdag wordt Palings gepresenteerd bij NOAD’67 aan spelers en supporters. Dan zal hij zijn eenjarige verbintenis ondertekenen.

Nick Corré uit Veere is volgend seizoen trainer bij zaterdagderdeklasser Kruiningen. Volgens de club ziet Corré volop mogelijkheden om de jonge, ambitieuze selectie verder te ontwikkelen. Dat meldt de club op de website. Corré volgt Gerrit Petersen op. Corré is dit seizoen geen hoofdtrainer bij een club omdat hij de opleiding voor het diploma TC1 volgt. Hij loopt stage bij hoofdklasser Kloetinge.

woensdag 15 januari
André de Graaf uit Meliskerke is opgestapt als trainer bij vierdeklasser Borssele. “Als de spelers al kwamen trainen, was de mentaliteit ver te zoeken”, aldus de trainer. Andres de Visser is aangesteld als interim-trainer.

Arjan Sandee wordt volgend seizoen trainer van zaterdagvierdeklasser Colijnsplaatse Boys. Sandee werd vorig jaar kampioen met de Meeuwen maar nam vorige week ontslag bij de tweedeklasser. De trainer uit Goes volgt Kees Westerweele op die naar Axel vertrekt.

Jean Pierre Hubregsen en Marc de Kunder wisselen na dit seizoen van club. Eerder dit jaar werd al bekend dat Spui-trainer De Kunder naar Vogelwaarde gaat, inmiddels is bekend dat Vogelwaarde-trainer Hubregsen de omgekeerde stap maakt.

Hubregsen is bezig aan zijn tweede seizoen bij zondag vierdeklasser Vogelwaarde.

dinsdag 14 januari
Hans de Nooijer heeft zijn verblijf bij De Patrijzen met een jaar verlengd. Dat meldt de website van de club. De trainer uit Middelburg begint volgend seizoen aan zijn derde jaar bij de club uit ‘s-Heerenhoek.

Zaterdag-tweedeklasser Duiveland heeft Gerjo Prins aangesteld als trainer voor volgend seizoen. De Brabander uit Fijnaart heeft voor één seizoen getekend en is de opvolger van André Maas.

maandag 13 januari
Martin de Nooijer uit Koudekerke gaat volgend seizoen aan de slag als trainer bij WIK’57 in Kerkwerve. De zaterdagvierdeklasser staat na het vertrek van Toine Tiggelman momenteel onder leiding van Kasimir Snoek.

zondag 12 januari
Dimitri Goossens is ook komend seizoen trainer van SDO’63 uit Lamswaarde. Goossens is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagvijfdeklasser.

zaterdag 11 januari
John de Frel is de nieuwe trainer van Krabbendijke. De oefenmeester uit Bergen op Zoom volgt Leo van der Weijden op bij de zaterdag derdeklasser. De Frel is momenteel trainer van Victoria’03 uit Oudenbosch, waar hij aan zijn eerste seizoen bezig is. Bij Krabbendijke tekent De Frel een contract voor twee seizoenen.

Sylvain Dingemanse uit Cadzand is ook volgend seizoen trainer van Oostburg. Hij begint dan aan zijn derde seizoen bij de club. Oostburg staat op de gedeelde derde plaats in de zondag 4e klasse.

John Bentschapknook is de komende maanden interim-trainer van De Meeuwen uit Zoutelande. Hij neemt het stokje over van Arjan Sandee, die vorige week per direct bij de tweedeklasser vertrok.

vrijdag 10 januari
Bevelanders en Paulus Poortvliet gaan aan het eind van dit seizoen uit elkaar. De vierdeklasser wil niet verder met de oefenmeester uit Arnemuiden.

donderdag 9 januari

Domburg heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende trainer Eddie Kiesenberg. De zaterdagderdeklasser heeft Jacques Blijlevens aangesteld.

Blijlevens was dit seizoen werkzaam bij FC Axel, maar werd bij de nieuwe fusieclub ontslagen.

woensdag 8 januari
Patrick Boute gaat na dit seizoen weg als trainer van Sluiskil. Boute heeft er dan één jaar opzitten bij de zondag vierdeklasser.

dinsdag 7 januari
Trainer Arjan Sandee is per direct vertrokken bij De Meeuwen. Volgens Sandee is de reden van zijn vertrek dat de chemie minder werd, nadat hij bekend had gemaakt na dit seizoen te vertrekken.

Zaterdagtweedeklasser MZVC uit Middelburg krijgt volgend seizoen een trainersduo. De club heeft Leendert Geelhoed en Henk Willemse vastgelegd.

Henk Willemse vertrekt na dit seizoen bij Zeeland Sport. Willemse is bezig aan zijn tweede seizoen bij de zondag vierdeklasser uit Vlissingen.

Dennis Neels is ook volgend seizoen trainer van zaterdagvierdeklasser Waarde. Momenteel is Neels bezig aan zijn eerste seizoen bij de club.

maandag 6 januari
Cees Stoutjesdijk gaat komend seizoen aan de slag bij Vosmeer. De trainer is nu nog werkzaam bij SPS uit Poortvliet.

zondag 5 januari
Henk Ottens heeft zijn contract bij zondagtweedeklasser Terneuzen met één seizoen verlengd.

SPS uit Poortvliet heeft Arno Anthonisse uit Sint-Annaland vastgelegd als trainer voor volgend seizoen. Voor Anthonisse (30) wordt het zijn debuut bij een standaardteam.

Marco van Vlierberghe stopt na dit seizoen bij Clinge, de koploper in de 4e klasse A zondag. Van Vlierberghe is dan twee seizoenen werkzaam geweest bij de club.

Ralph Zegers uit Terneuzen gaat komend seizoen aan de slag als trainer van HVV’24 uit Hulst. Zegers is nu nog trainer van Koewacht, maar gaat die club al na één seizoen verlaten. Zegers is bij de koploper in de 3e klasse A van het zondagvoetbal de opvolger van Luc Audenaert.

zaterdag 4 januari
John Tahapary uit Goes heeft zijn contract bij derdeklasser Wemeldinge met één seizoen verlengd. Tahapary is aan tweede seizoen bezig bij de Bevelandse club.

Trainer Edwin Kriens uit Renesse blijft bij VCK uit Koudekerke. Kriens is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de nummer elf in de 3e klasse A.

Wolfaartsdijk en trainer Marcel de Nijs uit Heinkenszand gaan nog een seizoen verder met elkaar. De Nijs is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij Wolfaartsdijk

Tweedeklasser Tholense Boys heeft oud-profvoetballer Ronald van Oeveren gestrikt als trainer. Hij komt over van NSV en is in Tholen de opvolger van Adil Fertoute.

Zaterdagderdeklasser Domburg moet op zoek naar een andere trainer. Eddie Kiesenberg uit Zierikzee heeft de club laten weten dat hij na dit seizoen stopt. Kiesenberg is aan zijn eerste seizoen bezig.

vrijdag 3 januari
Oefenmeester Marc de Kunder uit Terneuzen gaat volgend seizoen aan de slag bij zondagvierdeklasser Vogelwaarde. Hij is de opvolger van Jean Pierre Hubregsen. De Kunder zal bij Vogelwaardei gaan samenwerken met Toine Rijn, zo meldt de club. De Kunder is nu nog actief bij Spui.

Hansweertse Boys heeft voor volgend seizoen Ron Amperse uit ‘s-Gravenpolder als trainer vastgelegd. Amperse is de opvolger van Marcel van Duijn uit Kortgene.

donderdag 2 januari
Volharding uit Ovezande en trainer Frans Ceton hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. De oefenmeester uit Stad aan ’t Haringvliet is aan zijn eerste seizoen bezig bij de nummer tien uit de 5e klasse A.

maandag 30 december
Johan Nagtegaal is volgend seizoen trainer van Stavenisse. Nagtegaal is de opvolger van Jaap Knop die na vier seizoenen vertrekt bij de zaterdagvierdeklasser.

zondag 29 december
Zondag vierdeklasser Koewacht en trainer Ralph Zegers uit Terneuzen gaan na dit seizoen uit elkaar. Zegers is bij de club aan zijn eerste seizoen bezig, maar beide partijen konden het niet eens worden over verlenging van het contract. Koewacht staat op de negende plaats in de 4e klasse A.

Zaterdagtweedeklasser Duiveland neemt na een jaar alweer afscheid van Andre Maas. De trainer uit Wouw maakt het seizoen nog wel af bij de nummer voorlaatst, maar gaat volgend jaar naar het Brabantse Cluzona.

zaterdag 28 december
Zondagvijfdeklasser Graauw heeft een nieuwe trainer gevonden voor volgend seizoen. Patrick de Block uit Vrasene neemt de taken over van Ivo Wouters uit Hulst. De Block, afkomstig uit Clinge, is nu jeugdcoördinator bij SK Sint-Niklaas in België.

WIK’57 gaat niet verder met Toine Tiggelman. De club uit Kerkwerve staat twaalfde in de vierde klasse. Kasimier Snoek is de rest van het seizoen trainer van de club uit Kerkwerve. In het verleden was Snoek al eens de leidsman bij WIK’57.

Krabbendijke moet op zoek naar een nieuwe trainer. Leo van der Weijden, bezig aan zijn tweede seizoen bij de derdeklasser, vertrekt aan het einde van dit seizoen. De club verwacht begin januari de opvolger van Van der Weijden te kunnen presenteren.

vrijdag 27 december
Erwin de Nijs is ook komende twee jaar trainer van WHS uit Sint Annaland. De Thoolse trainer staat momenteel bovenaan met WHS in de derde klasse B en verlengede zijn contract met twee seizoenen.

Jan Poortvliet is de nieuwe trainer van zondag hoofdklasser GOES. De oud-international uit Arnemuiden is met de Bevelandse club een contract voor twee seizoenen overeengekomen. Poortvliet is de opvolger van Gérard de Nooijer.

Rillandia heeft in Bram Kot een nieuwe trainer gevonden. Hij wordt de opvolger van Ruud Linders die na drie seizoenen de vierdeklasser gaat verlaten. Kot maakt het jaar nog wel af bij zijn huidige werkgever ZSC’62 uit Scharendijke.

dinsdag 24 december

Gerrit Petersen is volgend seizoen trainer van zaterdagderdeklasser Yerseke. De oefenmeester uit Hansweert volgt Ronald Zuijdwegt op. Gerrit Petersen is op dit moment nog trainer van Kruiningen.

maandag 23 december
Ronald Zuijdwegt keert terug als trainer bij vierdeklasser Hoedekenskerke. Zuijdwegt is nu aan zijn tweede seizoen bij Yerseke bezig. Daarvoor was hij al vijf seizoenen trainer bij Hoedekenskerke, de club in zijn woonplaats.

Adil Fertoute uit Wolphaartsdijk gaat aan de slag bij derdeklasser Kapelle. Hij heeft voor één jaar getekend en is de opvolger van Jaimy van Bloppoel.

Eric Vanhijfte uit Zaamslag blijft bij Hontenisse. Vanhijfte is nu aan zijn derde seizoen bezig bij de zondagderdeklasser.

zondag 22 december
NOAD’67 mag op zoek naar een nieuwe trainer. Johan Sulkers uit Dinteloord gaat na vier jaar afscheid nemen van de club. Als voetballer speelde Sulkens profvoetbal bij onder meer Willem II. NOAD’67 uit Sint Philipsland staat momenteel vierde in de derde klasse.

Alexander van Keulen uit Kloetinge heeft zijn contract bij zaterdagtweedeklasser Terneuzense Boys met één seizoen verlengd.

Er komt na dit jaar een einde aan de samenwerking tussen SPS en Cees Stoutjesdijk. De in Bergen op Zoom woonachtige Cees Stoutjesdijk is bezig aan zijn 2e seizoen bij de vierdeklasser uit Poortvliet.

Tom Nieuwelink is de nieuwe trainer van VV Biervliet. De vierdeklasser ontsloeg eerder deze maand Arno Zwegers. Volgens Zwegers was er te weinig respect voor elkaar, trainers en scheidsrechters bij de Zeeuws-Vlaamse club. Tom Nieuwelink is jeugdtrainer bij Terneuzen, maar blijft dat voorlopig combineren met zijn nieuwe baan als hoofdtrainer.

zaterdag 21 december

Trainer Rohan de Geus uit Goes plakt er nog een vierde seizoen aan vast bij Lewedorpse Boys. De Geus is sinds het seizoen 2011-2012 trainer bij de zaterdag vierdeklasser.

vrijdag 20 december
Trainer Hubert van den Hemel heeft zijn contract bij Zaamslag verlengd. Van den Hemel is werkzaam bij de eersteklasser sinds hij Ad Roovers opvolgde in het seizoen 2012-2103.

Kees Westerweele wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Axel. De trainer uit Vlissingen volgt Jaques Blijlevens op. Westerweeke is momenteel nog trainer bij vierdeklasser Colijnsplaatse Boys.

Oostkapelle heeft het contract van Harro Hazelaar verlengd. De 46-jarige oefenmeester gaat zijn vierde seizoen in bij de derdeklasser.

Vijfdeklasser Hansweertse Boys moet wel op zoek naar een nieuwe trainer. Marcel van Duyn stopt aan het eind van het seizoen omdat hij onvoldoende uitzicht ziet op sportieve verbetering.

donderdag 19 december

Martin de Nooijer stopt na dit seizoen als trainer van SVD. De Nooijer is dan drie seizoenen trainer geweest bij de zaterdagvierdeklasser uit Driewegen.

woensdag 18 december
Aardenburg en trainer Marty Bekooy hebben besloten om er nog een seizoen aan vast te plakken. Bekooy staat nu in zijn eerste seizoen bij de zondag derdeklasser op de laatste plaats.

Vogelwaarde neemt aan het eind van dit seizoen afscheid van Jean-Pierre Hubregsen. De trainer was bezig aan zijn tweede seizoen bij Vogelwaarde en heeft zelf besloten de vierdeklasser te verlaten.

Carlo van Grimberghe is ook volgend seizoen de trainer van STEEN. De 39-jarige oefenmeester uit Koewacht gaat alweer zijn vierde seizoen in bij de zondagvierdeklasser.

Ad Poortvliet uit Arnemudien heeft zijn contract bij De Noormannen uit Westkapelle verlengd. Poortvliet is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de zaterdagderdeklasser.

dinsdag 17 december
Fusieclub FC Axel heeft per direct afscheid genomen van Jaques Blijlevens. De trainer, die bezig was aan zijn eerste jaar bij de club, zou aan het eind van het seizoen weggaan, maar vanwege een gebrek aan vertrouwen heeft de club besloten nu al afscheid te nemen.

Luc Audenaert gaat na twee seizoenen weg als trainer van HVV’24. Momenteel staat de ploeg uit Hulst aan kop in de zondag derde klasse A.

maandag 16 december
Tholense Boys moet op zoek naar een andere trainer omdat Adil Fertoute uit Wolphaartsdijk na één seizoen afscheid gaat nemen van de zaterdag tweedeklasser.

zondag 15 december
Robbie de Muynck stopt na ruim twintig jaar als trainer in het Zeeuwse voetbal. De huidige trainer van vijfdeklasser IJzendijke was in het verleden onder andere trainer van Terneuzen, Breskens en Aardenburg.

Gerrit Petersen is na dit seizoen geen trainer meer van Kruiningen. Momenteel is Petersen bezig aan zijn vierde seizoen bij de zaterdagderdeklasser.

zaterdag 14 december
Jos de Wilde heeft zijn contract als trainer van Hoofdplaat met één jaar verlengd. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondag-vijfdeklasser en zal ook komend seizoen voor de groep staan.

vrijdag 13 december
Abdoe Ben Khedda begint na de zomer aan zijn derde seizoen als trainer van zaterdagderdeklasser Veere. De overeenkomst met de trainer uit Vlissingen is met één seizoen verlengd.

Marty Bekooy heeft zijn contract bij Aardenburg met één seizoen verlengd. Momenteel is Bekooy bij de zondagderdeklasser bezig aan zijn eerste seizoen.

Bij Walcheren vertrekt trainer Marco Schroevers aan het einde van dit seizoen. Hij wordt opgevolgd door de huidige trainer van het tweede team van de zaterdagderdeklasser: René van Herpen.

Mick Vujovic blijft een seizoen langer trainer van zaterdagtweedeklasser Serooskerke.

donderdag 12 december
Serge Beulens heeft zijn contract als trainer van zaterdagvierdeklasser ‘s-Heer Arendskerke verlengd met één seizoen. Het wordt voor Beulens zijn vierde jaar bij de club.

Bij zondagtweedeklasser RCS verlengde trainer Romeo van Aerde zijn contract met twee seizoenen en zaterdagtweedeklasser SSV’65 en trainer Marco Groeneveld gaan minimaal nog één seizoen met elkaar door.

Zaterdagvierdeklasser Rillandia gaat na dit seizoen op zoek naar een andere trainer. Ruud Linders uit Huijbergen verlaat na drie seizoenen de club. nels Rijvers gaat na de zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij zondagderdeklasser Luctor’88 uit Heinkenszand.

Adriaan Nieuwenhuijse uit Kruiningen heeft bijgetekend bij derdeklasser MZC’11 uit Zierikzee.

woensdag 11 december
Diederik Hiensch heeft zijn contract bij Kloetinge verlengd. De trainer uit Hoedekenskerke tekende bij de hoofdklasser voor een jaar bij.

dinsdag 10 december
Arnemuiden en trainer Carlos de Jonge hebben besloten nog een seizoen met elkaar verder te gaan. De Jonge is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de Walcherse derdeklasser.

maandag 9 december
Jos Wesdorp uit Zierikzee is ook volgend seizoen trainer bij Apollo’69 uit ‘s-Gravenpolder. Wesdorp is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de zaterdag vierdeklasser. Apollo’69 staat op de elfde plaats.

Bruse Boys uit Bruinisse heeft het contract met trainer Wim Nieuwland uit Dinteloord met één seizoen verlengd met een optie voor het seizoen 2015-2016.

zondag 8 december
Jos van Belzen vertrekt aan het einde van het seizoen bij Heinkenszand. Van Belzen is aan zijn eerste seizoen bezig bij de zaterdag derdeklasser, maar heeft aangegeven te willen stoppen.

Smerdiek en trainer Peter van Poortvliet gaan nog een seizoen met elkaar door. Van Poortvliet is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de koploper in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal.

zaterdag 7 december
RIA Westdorpe heeft Fonny Verstraeten uit Axel aangesteld als trainer. Verstraeten zal bij de zondag vierdeklasser tot en met volgend seizoen actief zijn. RIA had een nieuwe trainer nodig nadat Arjo den Dekker vorige maand vertrok bij de club. Egbert Audenaert is momenteel interim-coach. Audenaert zit zondag nog op de bank als waarnemend coach. Daarna zal hij in overleg met Verstraeten zijn taken overdragen.

vrijdag 6 december
Trainer Ronald Zuijdwegt uit Hoedekenskerke vertrekt aan het einde van het seizoen bij Yerseke. Zuijdwegt is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de zaterdag derdeklasser.

donderdag 5 december
Colijnsplaatse Boys moet op zoek naar een nieuwe trainer. Huidig leidsman Kees Westerweele uit Vlissingen wil graag een stapje hogerop. Hij vertrekt aan het eind van het seizoen bij de zaterdag vierdeklasser.

woensdag 4 december

Marc de Kunder uit Terneuzen is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als trainer van Spui. De Kunder heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

dinsdag 3 december
Lieven van Belzen gaat na vier seizoenen weg als trainer van Kwadendamme. De trainer uit Middelburg heeft aangegeven het na dit seizoen welletjes te vinden.

maandag 2 december

Trainer Arno Verlinde uit Westdorpe blijft bij vijfdeklasser Corn Boys uit Sas van Gent. Verlinde is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij Corn Boys.

Vierdeklasser Biervliet heeft trainer Arno Zwegers ontslagen. Zwegers uitte kritiek op de selectie van Biervliet en dat is verkeerd gevallen bij de club. Zwegers liet weten dat de selectie een heleboel kwaliteit heeft, maar dat er te weinig respect is voor elkaar, voor tegenstanders, scheidsrechters en supporters, en dat de ploeg geen team vormt.

vrijdag 29 november
Schoondijke moet op zoek naar een nieuwe trainer. Guust van de Velde heeft het bestuur van de club laten weten dat hij na dit seizoen stopt bij de zondag vierdeklasser.

dinsdag 26 november
Thomas de Ridder uit Kortgene blijft bij Nieuwdorp. De oefenmeester heeft zijn contract bij de zaterdag derdeklasser met één seizoen verlengd.

Zondag vierdeklasser RIA Westdorpe heeft Egbert Audenaert uit Westdorpe aangesteld als interim-trainer. RIA moest op zoek naar een andere trainer nadat Arjo den Dekker vorige week vertrok bij de club.

Tweedeklasser De Meeuwen uit Zoutelande heeft in Stéphane Cépèro uit Middelburg een opvolger gevonden voor Arjan Sandee. Cépèro is nu nog trainer bij MZVC.

maandag 25 november
Karl Vergouwen uit Vlissingen gaat aan de slag bij tweedeklasser GPC Vlissingen. Hij volgt Michel Leonhart op. Vergouwen, die voor één jaar heeft getekend, maakt nu nog deel uit van de technische staf van hoofdklasser GOES en is jeugdtrainer bij de JVOZ.

vrijdag 22 november

Johan Schouten vertrekt aan het eind van het seizoen als trainer van het eerste zaterdagelftal van VC Vlissingen. Schouten heeft Vlissingen zaterdag 1 al sinds de oprichting (seizoen 2011/2012) onder zijn hoede.

Trainer Jacques Blijlevens vertrekt na dit seizoen bij FC Axel. De 43-jarige oefenmeester is bezig aan zijn eerste jaar bij de derdeklasser. Blijlevens heeft aangegeven dat zijn periode bij FC Axel niet heeft opgeleverd wat hij ervan verwacht had.

Trainer Bram Kot van ZSC’62 heeft besloten zijn lopende contract niet te verlengen. Bram Kot is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de zaterdag vierdeklasser.

dinsdag 19 november
Arjan Sandee vertrekt aan het eind van dit seizoen bij De Meeuwen. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de zaterdag tweedeklasser.

Arjo den Dekker uit Kapelle is per direct vertrokken als trainer bij RIA Westdorpe. Den Dekker was bezig aan zijn tweede seizoen bij de zondag vierdeklasser. Voorzitter Philippe de Baets was het daar niet mee eens en is per direct opgestapt, net als elftalleider Peter Spuessens.

maandag 18 november
Jaimy van Bloppoel uit Goes vertrekt aan het einde van het seizoen als trainer bij zaterdag derdeklasser Kapelle. Van Bloppoel stopt om privéredenen en zal voorlopig geen club meer trainen.

zaterdag 16 november
Ondanks een doorlopend contract (tot 2015) gaan Stephane Cépèro en tweedeklasser MZVC uit Middelburg uit elkaar.

zaterdag 2 november
Michel Leonhart maakt bekend aan het einde van het seizoen te vertrekken bij zaterdag tweedeklasser GPC Vlissingen. Een gebrek aan toekomst perspectief is de reden.

donderdag 24 oktober
Paul Telussa uit Oost-Souburg is niet langer trainer van Zeelandia Middelburg. De trainingen worden voortaan geleid door Daan Eikenhout. Telussa blijft wel als supervisor aan de club verbonden.