Darttoernooi S.K.N.W.K. is weer groot succes !!

Hét darttoernooi van S.K.N.W.K., Het Springer Open 2014, welke gisteren werd gehouden is gewonnen door ‘De Gebakjes (Christian van Vossen en Erwin Nelissen). In het koppeltoernooi (met deze keer 16 koppels) bleken zij opnieuw de sterksten (vorig jaar wonnen ze het ook, alleen toen als ‘The Blues Brothers’ genaamd.

In de eindstrijd wonnen ze van ‘De Juupzuupers’ (Bert van Tilburg en Jeroen Siereveld). De strijd om de 3e en 4e plaats werd op ‘dubieuze wijze’ gewonnen door ‘The Baldies’ (waarvan de ene ineens toch haar had….). Zij versloegen ‘De Doelloze Dwazen’ (Mau & Stuff).

Uiteindelijk zijn er alleen maar winnaars, want ook deze 12e editie van ons eigen darttoernooi bleek weer een groot succes. Omdat ’s morgens alle voetbalwedstrijden werden afgelast, kon ‘gewoon’ om 13:30 uur worden gestart. Uiteindelijk was rond het klokje van 18:30 uur bekend wie deze editie op hun naam konden schrijven.

Nadat de bekers waren uitgereikt, bleef het nog een tijdje gezellig op ‘Het Springer’.

Vanaf deze plaats dank aan de organisator en aan een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde editie van ‘Het Springer Open’.

Tot Het Springer Open 2015 !!

Bekijk de foto’s van Het Springer Open 2014 elders op deze site in het fotoboek.