Bruse Boys F3 – SKNWK F2: 1-0

Hieronder een kort wedstrijdverslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Bruse Boys F3 en S.K.N.W.K. F2 van de website van Bruse Boys:

De laatste wedstrijd van het seizoen stond vandaag op het programma. Op ons eigen sportpark ‘Volharding’ was SKNWK F2 de tegenstander van Bruse Boys F3. Hoewel we al zeker waren van de tweede plaats, wilden we de competitie natuurlijk het liefst winnend afsluiten.
Al gauw werd duidelijk dat SKNWK met hetzelfde plan naar Bru was gekomen!

Vanaf de aftrap nam SKNWK direct het initiatief, ze gingen meteen in de aanval. Achterin hadden Juriaan, Dieuwe en Manuel hun handen vol. Na enkele minuten kreeg Bruse Boys wat meer grip op de wedstrijd, maar het spelbeeld zou de hele wedstrijd het zelfde zijn: dan was SKNWK in de aanval, dan weer Bruse Boys!

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor de blauw-zwarten. De snelle spits ging op Alex af en in plaats van zelf te schieten legde hij de bal breed, waardoor Alex reddend kon ingrijpen. Niet veel later moest Manuel een hard schot van SKNWK blokken.

Een prachtige aanval na een Bruse corner leverde bijna een treffer op. De harde voorzet van Casper kwam bij Duke (de gelegenheidsspits bij afwezigheid van Jarno) terecht die de bal op Manuel speelde, Manuel naar Thijs die de bal breed legde voor Duke, boem….net over!

Net als vorige week gingen we met een 0-0 stand de rust in. Na de rust begonnen we sterk.

We zochten gelijk de aanval en dit resulteerde in twee schoten van Casper. Maar ook nu ging het spel op en neer. Op het middenveld hadden Roel, Thijs en Quint het weer beredruk. De volgende grote kans was weer voor de gasten uit Nieuwerkerk. Alex, die een foutloze wedstrijd speelde bracht weer eens redding. Juriaan beviel het maar niets dat er voorin niet gescoord was en ging zelf wat meer mee naar voren. Een hard schot met zijn sterke linker zoefde net aan de verkeerde kant langs de paal.

Beide partijen kregen vandaag veel corners. een van de corners die we tegen kregen belandde via het hoofd van Casper keurig in de handen van Alex, die telkens weer op de goede plek stond. Aanvallend waren onze corners ook gevaarlijk. Manuel had goed positie gekozen en Casper zag het. Zijn voorzet was op maat, helaas vloog de poeier van Manuel over het doel. Ondertussen bleef het spel op en neer gaan. De volgende aanval van Bruse Boys leverde een treffer op. Het was Casper die met een diagonaal schot vanaf rechts knap de 1-0 maakte. SKNWK kreeg nog een laatste kans om de verdiende gelijkmaker te scoren. Een haarscherpe voorzet kon, gelukkig voor ons, niet binnen worden getikt. Met een mooie 1-0 overwinning konden we in de kantine aan een heerlijk stukje ’tweedeplaatstaart’!