S.K.N.W.K. 1 – Colijnsplaatse Boys1(C) 4-0

SKNWK-Colijnsplaatse Boys 4-0 De geschiedenis liegt er niet om. De tegenstander van vanmiddag wist 18 keer te winnen van de 26 wedstrijden. Maar deze middag is het anders, terwijl het spelbeeld anders zou vermoeden. Na anderhalve minuut was het al 1-0 door wesley Goud, door een steekpas van Wilco de Valk en opgebracht door Leon Pollemans. Een vrije trap door Martijn Neele op maat werd ingekopt door wesley. Maar de goal werd afgekeurd voor buitenspel van een ander. C.B gaat zich meer weren. Het duwtje van Wilco mocht niet. Goede redding van keeper Coen de Jonge. Robbert Padmos mist weer voor open doel. Martijn Neele er uit met blessure. Erwin Nelisse erin, ook hij moest later uitvallen. Kansjes voor C.B Christiaan van Vossen wil te gouw. De passeertechniek van C.B is beter. SKNWK had in de eerste helft zes keer een goede aanval met vier keer een scoringskans. Het middenveld werd prijsgegeven. Het begin van de tweede helft komen er weer kansen voor de thuisclub. Martijn Rentier voor Emiel Kuyten. Een gekrulde vrije trap van Erwin Nelisse werd net over getikt door de keeper van C.B. Uit de corner kopte Wesley naast. Kristian Bouwman werd gevloerd maar kreeg geen penalty. Veel overtredingen over en weer. En eindelijk in de 66ste minuut schoot Christiaan de 2-0 binnen. Wesley was zo goed als doorgebroken en word dan onderuit gehaald, tegenstander kreeg geel. Leen van Heukelom er in. C.B houdt vol. Schot Wilco gestopt door de keeper. Wesley werd even losgelaten en nu kon hij op de keeper afgaan die hij in de uiterste rechterhoek passeerde en dat betekende 3-0 met nog tien minuten te gaan. C.B maakte het spel en SKNWK liet dat toe. De gasten wisten echter geen doelrijpe kansen te creeren. Tel daar bij op dat de aanvallen van de thuisclub veel gevaarlijker waren. En uit een van de laatste aanvallen wist de debuterende Leen van Heukelom uit een prima voorzet van Christiaan van Vossen de vierde treffer te produceren met ineens op de schoen. Dat smaakt naar meer. Eindstand iets geflatteerd, maar ja de doelpunten tellen.