S.K.N.W.K. F2 – WIK F2(C) 21-2

Wat grappig!!!De uitslag was 21 – 2, maar verder dan 20 gaat ie niet! [red. Supervisor: stand is aangepast. Wat een uitslag !!]

Vorig jaar voor de winterstop alles met dubbele cijfers verloren, nu winnen we alles met dubbele cijfers. Het is echt een makkie. Mooi doelpunt door Niels van Klinken gescoord(1e x) wat een toevalstreffer was maar hij stuiterde na een knal hoog in het doel. Hij wist niet hoe hij moest reageren. De keeper van WIK was nog kleiner dan mijn jongste zoontje van 4 en kreeg de bal ook niet weg. Door het vele aanvallen toch nog 2 tegendoelpunten gekregen. Straftraining dinsdag?
Doelpunten makers Tim v/d Cingel 7x, Zenya Deurloo 6x, Stijn Dooge 4x, Jelle Verhoek 2x, Niels van Klinken 1x, Bas van Dijke 1x.
Het zal mij benieuwen als Tim, Zenya, Stijn en misschien ook wel Niels moeten afzwemmen. Dat zijn de jongens die heel veel aan de bal zijn en zeer veel doelpunten scoren. Dan moet dat overgenomen worden. Lijkt mij wel leuk om te zien hoe de andere jongens dit oppakken. Ik heb daar best vertrouwen in. Moeten nu wel makkelijk kampioen kunnen worden.

geschreven door: Mark van Dijke